TSF yelerine zel 襤ndirimli L羹ks Saat Modellerini 襤ncelemek 襤癟in T覺klay覺n覺z

iPhone & Android Ve Dier T羹m Ak覺ll覺 Telefonlar

Genel Yaam Stili Konular覺n覺 Bulabileceiniz B繹l羹m

Re: Haydi iPhone Konual覺m / Let's Talk iPhone

Mesaj SeRxx » 19 Mar 2013, 00:05

O zaman 200 idi :D
Kullan覺c覺 avatar覺
SeRxx

Ya: 38
Kay覺t: 01 Nis 2011, 22:39

Mesaj mlm » 19 Mar 2013, 00:07

Pil i癟in 100 lira fazla deilmi :lol:
Instagram:
watchtron
anatoliastraps
Kullan覺c覺 avatar覺
mlm

Ya: 44
Kay覺t: 03 Au 2010, 02:59

Mesaj Metin06 » 19 Mar 2013, 01:54

eer maddi imkan var ise iphone al覺nmal覺.ama 2000tl civarlar覺nda para verip baka marka telefon almak bana hi癟 mant覺kl覺 gelmiyor.bu durumu en iyi bu forum anlar diye d羹羹n羹yorum.繹rnek vermek gerkirse,her markan覺n ayn覺 繹zellikte 癟eitli 羹r羹nleri mevcut ama birisi i癟in 1000 deer bi癟ilirken,dieri i癟in 10000 deer bi癟iliyor ve eer imkan覺m覺z var ise hepimiz 10000 luk saati tercih ediyoruz deil mi?

not:ge癟enlerde bir arkada覺m diyarbak覺ra gitmiti g繹revi sebebiyle ve oradan kay覺ts覺z 1300tl ye alm覺,150 tl yede pasaport kayd覺 ve har癟 羹cretini halletmi.
"襤NSANIN KEDER襤,HIRSLARI KADARDIR"
Kullan覺c覺 avatar覺
Metin06

Ya: 48
Kay覺t: 01 Ara 2012, 01:50

Re: Ynt: Haydi iPhone Konual覺m / Let's Talk iPhone

Mesaj Archimed » 21 Mar 2013, 14:44

hydrocon yazd覺:S3 羹n en sevmediim yan覺 plastik arka kapa覺 onun haricinde t羹m ihtiyac覺m覺 kar覺l覺yor. Boyut konusunda ald覺覺mda ilk hafa kullan覺rken bir acaba demitim boyutundan 繹t羹r羹 ama sonra al覺t覺m :)
Bende ios a bir t羹rl羹 al覺amad覺m her ne kadar android den daha stabil olsada..

S3'羹n de, S3 Mini'nin de arka kapa覺 bana da dandik geliyor. 繹z羹m olarak orjinal olmayan flip cover'l覺 k覺l覺f ald覺m. Orjinal flip cover'l覺 olanda arka kapa覺 s繹k羹p yine ayn覺 materyalden bir arka kapak tak覺l覺yor. Benim ald覺覺m arka kapa覺n 羹zerine oturtuluyor ve p羹t羹rl羹 y羹zeyli, bana daha 覺k geldi.

SeRxx yazd覺:Xperia Z baya iddial覺 bir cihaza benziyor ama fiyat 2000 seviseyinde olur :thumbup:

Sal覺 g羹n羹 Kad覺k繹y'de ufak bir maaza cam覺na "Sony Xperia Z geldi" diye yaz覺 asm覺t覺. Sordum; 2.000 TL istiyorlar.

mcco yazd覺:
SeRxx yazd覺:Xperia Z baya iddial覺 bir cihaza benziyor ama fiyat 2000 seviseyinde olur :thumbup:

Bir testte su ge癟irmez 繹zelliinin sadece 羹st羹ndeki bir filmden kaynakl覺 olduunu ve bu filmin ekran覺 matlastirdigini, cok cizildigini 繹rendim. Ben de tam iphone ba覺ml覺l覺覺ndan kurtulmaya 癟al覺覺rken umutlar覺m y覺k覺ld覺.

Ancak a癟覺kta Xperia Z yokmu. O y羹zden yak覺ndan g繹r羹p deneme imkan覺m olmad覺. Yak覺n zamanda pek 癟ok yerde Xperia Z'nin maketi da覺t覺l覺r, ama maketten telefonu ne derece doru anlayabiliriz, ayr覺 bir sorun.
Kullan覺c覺 avatar覺
Archimed

Kay覺t: 01 Eki 2011, 14:28

Re: Ynt: Haydi iPhone Konual覺m / Let's Talk iPhone

Mesaj hydrocon » 21 Mar 2013, 16:23

Flipcover 覺 a癟 kapa bana 癟ok pratik gelmiyor, kardeimde note2 var o kullan覺yordu 3. g羹n 癟覺kard覺 :) sinanpaadan ucuz bir k覺l覺f ald覺m orta sertlikte bir plastik kullan覺l覺 ama kaliteli deil, onunla idare ediyorum.
Her ey zehirdir m羹him olan dozdur.
Kullan覺c覺 avatar覺
hydrocon

Ya: 42
Kay覺t: 09 Haz 2012, 10:31

Mesaj Clk » 21 Mar 2013, 17:36

Ilk sayfa da Iphone'un saglamligini 繹ven mesajim bulunmakta. Ancak, Iphone amcamizin en b羹y羹k problemi pilleri.

Benim telefonun pili kendisini 繹yle bir genisletti ki telefon patladi. Main Board kirildi. Ekran disari cikti, b羹t羹n baglantilar koptu.

Telefonu g繹t羹rd羹g羹mde bana "OOOO bu bir yili gecmis servis filan yok" dediler. Vay be Jobs amca, bize cennetten handjob yaptirdin ya helal olsun :)

Telefon pert... Fotograflarini hayatim normale d繹n羹nce paylasirim.
TRK'羹m!!! lkem TRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Kullan覺c覺 avatar覺
Clk

Kay覺t: 17 Kas 2009, 02:03

Mesaj drk » 21 Mar 2013, 18:51

Ge癟mi olsun Clk, seni de android taraf覺na alal覺m :)
Kullan覺c覺 avatar覺
drk

Kay覺t: 20 Nis 2010, 23:24

Mesaj sedir » 28 Mar 2013, 13:31

Bana da ge癟mi olsun.
Ben de iPhone'a yakaland覺m :D
Vakit nakittir.
Kullan覺c覺 avatar覺
sedir

Ya: 62
Kay覺t: 07 Nis 2010, 21:03

ncekiSonraki

D繹n TSF Yaam Stili - Lifestyle & Entertainment

Kimler 癟evrimi癟i

Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: Hi癟 bir kay覺tl覺 kullan覺c覺 yok ve 15 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners