hydrocon yazd覺:S3 羹n en sevmediim yan覺 plastik arka kapa覺 onun haricinde t羹m ihtiyac覺m覺 kar覺l覺yor. Boyut konusunda ald覺覺mda ilk hafa kullan覺rken bir acaba demitim boyutundan 繹t羹r羹 ama sonra al覺t覺m
Bende ios a bir t羹rl羹 al覺amad覺m her ne kadar android den daha stabil olsada..
S3'羹n de, S3 Mini'nin de arka kapa覺 bana da dandik geliyor. 繹z羹m olarak orjinal olmayan flip cover'l覺 k覺l覺f ald覺m. Orjinal flip cover'l覺 olanda arka kapa覺 s繹k羹p yine ayn覺 materyalden bir arka kapak tak覺l覺yor. Benim ald覺覺m arka kapa覺n 羹zerine oturtuluyor ve p羹t羹rl羹 y羹zeyli, bana daha 覺k geldi.
SeRxx yazd覺:Xperia Z baya iddial覺 bir cihaza benziyor ama fiyat 2000 seviseyinde olur

Sal覺 g羹n羹 Kad覺k繹y'de ufak bir maaza cam覺na "Sony Xperia Z geldi" diye yaz覺 asm覺t覺. Sordum; 2.000 TL istiyorlar.
mcco yazd覺:SeRxx yazd覺:Xperia Z baya iddial覺 bir cihaza benziyor ama fiyat 2000 seviseyinde olur

Bir testte su ge癟irmez 繹zelliinin sadece 羹st羹ndeki bir filmden kaynakl覺 olduunu ve bu filmin ekran覺 matlastirdigini, cok cizildigini 繹rendim. Ben de tam iphone ba覺ml覺l覺覺ndan kurtulmaya 癟al覺覺rken umutlar覺m y覺k覺ld覺.
Ancak a癟覺kta Xperia Z yokmu. O y羹zden yak覺ndan g繹r羹p deneme imkan覺m olmad覺. Yak覺n zamanda pek 癟ok yerde Xperia Z'nin maketi da覺t覺l覺r, ama maketten telefonu ne derece doru anlayabiliriz, ayr覺 bir sorun.