KKaraku yazd覺:tarkani yazd覺:KKaraku merhaba,
Her iki m羹rekkep de Mont Blanc.
Yeil, M u癟la 癟ok koyu 癟覺k覺yor. F u癟la rengi daha belirgin oluyor.
Bilgiler i癟in teekk羹r ederim.

Bu arada yeni farkettim , Pelikan marka kaleminiz 80'lerin Pelikano'su. Ayn覺s覺ndan bir adette bende mevcut. Umar覺m yanl覺 g繹rm羹yorum.

Seyahatteydim, imdi g繹rd羹m mesaj覺n覺z覺.
Evet Pelikan kalemim 癟ok eski. Kapa覺na "HEITKAMP" yaz覺s覺 ilenmi. K覺sa bir arat覺rmadan sonra bunun bir Alman inaat firmas覺 olduunu anl覺yorum. San覺r覺m babam bu firmayla yapt覺覺 bir i s覺ras覺nda kalem de hediye gelmi.
Asl覺nda g羹ndelik kullan覺m i癟in hediye gelmi olan bir Picasso marka kalem kullan覺yordum. Sonradan in mal覺 olduunu 繹rendim ancak inan覺lmaz g羹zel ve keyifli yaz覺yordu. d羹n癟 verdiim bir ka癟 kii de yaz覺覺n覺 beenmiti. Ge癟en yaz, ba覺mdan bir h覺rs覺zl覺k olay覺 ge癟ti ve o kalemi kaybettim. Ayn覺s覺n覺 almak istedim ama bulamad覺m. Ben de evdeki eskiler aras覺nda bu Pelikan'覺 buldum. 襤癟inde m羹rekkebi ile beraber saklanm覺. M羹rekkep, kalemin ucunda kal覺c覺 bir leke b覺rakm覺 ancak yaz覺m覺nda hi癟 bir problem yok. Kartuu takar takmaz 癟al覺maya balad覺.
K覺sa zaman i癟inde orta kalite bir kalem al覺p bu Pelikan'覺 ikinci defa emekli etmeyi planl覺yorum. Akl覺mda daha 繹nce resmini de eklediim Faber Castell var ama bir arkada覺m Cross almam konusunda bast覺r覺yor. Bakal覺m.

Bu arada bu da bahsettiim Picasso. Farkl覺 modelleri ebay'de 癟ok uygun fiyata sat覺l覺yor ama bu yok: