TSF yelerine zel 襤ndirimli L羹ks Saat Modellerini 襤ncelemek 襤癟in T覺klay覺n覺z

u An Akl覺n覺zda Hangi Kalem Var?

Genel Yaam Stili Konular覺n覺 Bulabileceiniz B繹l羹m

Re: u An Akl覺n覺zda Hangi Kalem Var?

Mesaj KKaraku » 28 Mar 2013, 22:57

asymptote ; Aabey , bu g羹zelin fiyat覺 hangi aral覺ktad覺r ?
" 襤nsanlar hangi d羹nyaya kulak kesilmise, 繹b羹r羹ne sa覺r..! " / 襤smet ZEL
Kullan覺c覺 avatar覺
KKaraku

Ya: 34
Kay覺t: 12 Kas 2011, 18:51

Mesaj asymptote » 28 Mar 2013, 23:11

Kerim kondisyonuna ve 羹retim y覺l覺na g繹re Parker 51 modelleri 20 dolar ile 1000 dolar aras覺nda al覺c覺 buluyor. Genel olarak 繹zel koleksiyon deeri olmayan bir NOS kalem'i 200 dolar civar覺nda alabilirsin. Benim ald覺覺m kalem MINT kondisyonda, 140 dolar fiyat覺 vard覺, 90 dolar best offer yapt覺m ve sat覺c覺 kabul etti. Ger癟ekten 癟ok 繹zel bir kalem, bununla yazmak farkl覺 bir deneyim.. 8-)
"Evrende en b羹y羹k ziyan, sorgulama yeteneini yitirmi bir beyindir." - A. Einstein
Kullan覺c覺 avatar覺
asymptote

Kay覺t: 11 Ara 2010, 14:28

Mesaj KKaraku » 28 Mar 2013, 23:17

Durumdan anlayaca覺m , yurtd覺覺 al覺veri olunca ,imdilik beni aaca覺d覺r. :) :(

Yaln覺z bir g羹n bir yerde denemek isterdim. :thumbup:
Kullan覺c覺 avatar覺
KKaraku

Mesaj asymptote » 28 Mar 2013, 23:25

Sirkeci'de ikinci el pazar覺 var m覺? Belki yurt i癟inde de bulunur. Ama bizdekiler pert haldedir muhtemelen, malum 60 senelik kalem..
"Evrende en b羹y羹k ziyan, sorgulama yeteneini yitirmi bir beyindir." - A. Einstein
Kullan覺c覺 avatar覺
asymptote

Mesaj KKaraku » 28 Mar 2013, 23:41

asymptote yazd覺:Sirkeci'de ikinci el pazar覺 var m覺? Belki yurt i癟inde de bulunur. Ama bizdekiler pert haldedir muhtemelen, malum 60 senelik kalem..

Bu durumdan dolay覺 T羹rkiye'de bulsamda g繹rmeden almay覺 tercih etmem aabey. Akl覺mda bir de Sailor var bu aralar. :roll:
Kullan覺c覺 avatar覺
KKaraku

Mesaj tarkani » 30 Mar 2013, 01:56

KKaraku yazd覺:
tarkani yazd覺:KKaraku merhaba,

Her iki m羹rekkep de Mont Blanc.

Yeil, M u癟la 癟ok koyu 癟覺k覺yor. F u癟la rengi daha belirgin oluyor.

Bilgiler i癟in teekk羹r ederim. :thumbup: Bu arada yeni farkettim , Pelikan marka kaleminiz 80'lerin Pelikano'su. Ayn覺s覺ndan bir adette bende mevcut. Umar覺m yanl覺 g繹rm羹yorum. :shock: :)

Seyahatteydim, imdi g繹rd羹m mesaj覺n覺z覺.

Evet Pelikan kalemim 癟ok eski. Kapa覺na "HEITKAMP" yaz覺s覺 ilenmi. K覺sa bir arat覺rmadan sonra bunun bir Alman inaat firmas覺 olduunu anl覺yorum. San覺r覺m babam bu firmayla yapt覺覺 bir i s覺ras覺nda kalem de hediye gelmi.

Asl覺nda g羹ndelik kullan覺m i癟in hediye gelmi olan bir Picasso marka kalem kullan覺yordum. Sonradan in mal覺 olduunu 繹rendim ancak inan覺lmaz g羹zel ve keyifli yaz覺yordu. d羹n癟 verdiim bir ka癟 kii de yaz覺覺n覺 beenmiti. Ge癟en yaz, ba覺mdan bir h覺rs覺zl覺k olay覺 ge癟ti ve o kalemi kaybettim. Ayn覺s覺n覺 almak istedim ama bulamad覺m. Ben de evdeki eskiler aras覺nda bu Pelikan'覺 buldum. 襤癟inde m羹rekkebi ile beraber saklanm覺. M羹rekkep, kalemin ucunda kal覺c覺 bir leke b覺rakm覺 ancak yaz覺m覺nda hi癟 bir problem yok. Kartuu takar takmaz 癟al覺maya balad覺. :champ:

K覺sa zaman i癟inde orta kalite bir kalem al覺p bu Pelikan'覺 ikinci defa emekli etmeyi planl覺yorum. Akl覺mda daha 繹nce resmini de eklediim Faber Castell var ama bir arkada覺m Cross almam konusunda bast覺r覺yor. Bakal覺m. :)

Bu arada bu da bahsettiim Picasso. Farkl覺 modelleri ebay'de 癟ok uygun fiyata sat覺l覺yor ama bu yok:
Resim
Kullan覺c覺 avatar覺
tarkani

Kay覺t: 26 Ara 2012, 11:14

Mesaj onatozer » 31 Mar 2013, 22:59

Resim

Fotoraflarda 癟ok s覺radan duruyor ama yak覺ndan incelediim g羹nden beri akl覺mdan 癟覺km覺yor. Al覺p evin en g羹zel k繹esine koymak istiyorum bir kez bile kullanmadan kutusu ile...
"Watch Idiot Savant"
Kullan覺c覺 avatar覺
onatozer

Kay覺t: 27 Nis 2010, 17:02

Mesaj asymptote » 31 Mar 2013, 23:09

mcco yazd覺:Al覺p evin en g羹zel k繹esine koymak istiyorum bir kez bile kullanmadan kutusu ile...

Koleksiyonculuk b繹yle bir ey.. :D :thumbup:
Kullan覺c覺 avatar覺
asymptote

ncekiSonraki

D繹n TSF Yaam Stili - Lifestyle & Entertainment

Kimler 癟evrimi癟i

Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: Hi癟 bir kay覺tl覺 kullan覺c覺 yok ve 6 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners