Merhaba Triton,
G羹zel bir amphibia alm覺s覺n覺z. G羹le g羹le kullan覺n. Eletirileriniz doru, yerinde ve 繹retici. Vostok'un amphibia tipinin yeni modelleri olduk癟a g羹zel onlar覺 g繹rmediinizi d羹羹n羹yorum. Saatinizi ald覺覺n覺z ebay sat覺c覺s覺 iyi bir kaynakt覺r. Ancak Vostok'un distrib羹t繹r羹 olan Rusya'da, Vostok fabrikas覺n覺n bulunduu Chistopol kentinde bir irket var, onun sitesine bakman覺z覺 繹neririm.
Benim eklemeyi d羹羹nd羹羹m noktalar unlar: karanl覺kta g繹r羹n羹rl羹k 繹zellii Sovyetler B. d繹neminde 羹retilen saatlerde de k繹t羹yd羹, imdi de k繹t羹, bundan ben de ikayet癟iyim. Bazen kendim yeniden fosforluyorum ve daha iyi sonu癟 al覺yorum.
Dier yandan 癟elik kasal覺 ve otomatik bir saat olarak olduk癟a tatmin edici bir performansa sahiptir amphibia'lar. Kurma kolu konusundaki hayalk覺r覺kl覺覺n覺z覺 anlayamad覺m. San覺r覺m ben 癟ok al覺t覺m o kurma koluna ondand覺r. Lakin amphibia bir dalg覺癟 saatidir ve askeri ama癟larla kullan覺lmak 羹zere tasarlanm覺t覺r. Kurma kolu vidal覺d覺r ve i癟inde conta bulunur, vidal覺 kolu a癟覺nca kolun bal覺 olduu 癟elik tel adeta d羹ecekmi hissi uyand覺r覺r, bu 癟ok aldat覺c覺 bir durumdur, zira d羹t羹羹 vaki deildir

Bir de su ge癟irmezlik 繹zellii pek 癟ok "pahal覺" markalarla ayn覺 d羹zeydedir. stelik kamyon lastii g繹r羹n羹ml羹 conta ve arka kapa覺 kilitleyen bilezik ile san覺r覺m 20.y羹zy覺l覺n en 繹nemli su ge癟irmezlik tasar覺mlar覺ndan biridir. Bu da amphibia'lar覺n en 繹nemli art覺s覺d覺r. Bas覺n癟 artt覺k癟a kapak daha da s覺k覺覺r. Cam覺 da kristal, safir vs deil, petrol 羹r羹n羹d羹r, b繹ylece y羹ksek bas覺n癟ta k覺r覺lmak yerine esner ve dibindeki 癟elik kelep癟eyle kasaya yap覺覺r. Bu 繹zelliklere 癟uval dolusu para vermek yerine Vostok amphibia almak isteyen milyonlarca insana k覺rk y覺ld覺r hizmet verir bu m羹tevazi marka. Ben de on y覺ld覺r kullan覺r覺m, denize girerim, y羹zerim, havuzda bile performans覺 s羹perdir, malumunuz havuz suyu deniz suyundan kat kat beterdir. Bununla beraber fabrikan覺n son zamanlardaki durumu pek iyi deil, o nedenle kalite kontrol羹ne ne kadar 繹nem verdikleri belirsiz maalesef. Suya girmeden 繹nce arka kapa覺 kontrol edip, kurma kolunu iyice s覺kmakta yarar var.
Son olarak nitelik ve fiyat olarak, ya da "ne kadar k繹fte o kadar ekmek" , bence Amphibia klasman覺nda fabrikan覺n yaad覺覺 t羹m olumsuz koullara ramen yerini korumakta "direniyor."
Selamlar,