TSF yelerine zel 襤ndirimli L羹ks Saat Modellerini 襤ncelemek 襤癟in T覺klay覺n覺z

Vostok Amphibian 10398B Kutu A癟覺l覺覺

Rus Saatleri Hakk覺nda Bilgilere Ulaabileceiniz B繹l羹m

Re: Vostok Amphibian 10398B Kutu A癟覺l覺覺

Mesaj krokan » 03 Nis 2013, 12:03

Hay覺rl覺 olsun :champ:
Kullan覺c覺 avatar覺
krokan

Kay覺t: 05 Mar 2013, 18:24

Mesaj metekaynak » 03 Nis 2013, 12:25

Hay覺rl覺 olsun g羹lerek kullan :champ:
Kullan覺c覺 avatar覺
metekaynak

Ya: 57
Kay覺t: 16 Kas 2012, 00:04

Mesaj hozburun » 03 Nis 2013, 12:40

Tebrikler, g羹le g羹le kullan覺n :champ: :champ: :champ: :champ:
Kullan覺c覺 avatar覺
hozburun

Ya: 51
Kay覺t: 08 Haz 2011, 17:02

Mesaj atamen » 04 Nis 2013, 01:17

G羹zel g羹nlerde kullan覺n,hay覺rl覺 olsun :champ:
Kullan覺c覺 avatar覺
atamen

Kay覺t: 18 Nis 2012, 22:22

Mesaj ZubFB » 04 Nis 2013, 11:45

hay覺rl覺 uurlu olsun :champ:
Kullan覺c覺 avatar覺
ZubFB

Ya: 53
Kay覺t: 31 Tem 2012, 12:10

Mesaj mehmetalpcan » 05 Nis 2013, 01:48

bence ge癟mi olsun,ayn覺 hatay覺 bende yapt覺m vostok ald覺m.ayar kolunun 癟al覺smas覺n覺 g繹r羹nce b羹t羹n hevesim gitti.40 y覺ll覺覺k seiko5 in eline su d繹kemez,hediye ettim gitti,posta da beklediim heyacana yanar覺m gerisini deil.selamlar.
i癟ki b羹t羹n k繹t羹l羹klerin anas覺d覺r Hz Muhammed SAV.
Kullan覺c覺 avatar覺
mehmetalpcan

Ya: 56
Kay覺t: 05 Mar 2010, 22:38

Mesaj Triton » 05 Nis 2013, 14:39

mehmetalpcan, ben fazla bir ey beklemeden ald覺m, bu nedenle eletirilerimi sakl覺 tutmak kayd覺yla 繹n yarg覺l覺 deilim.

Hi癟bir bi癟imde satmak ya da bakas覺na vermek gibi bir niyetim yok. Ancak yazd覺klar覺n覺za kat覺l覺yorum, 繹zellikle kurma ve ayar mekanizmas覺 ile bilezik 癟ok heves ka癟覺r覺yor. Ayr覺ca e bay deki fotorafta kadran yeildi ve bilezik 癟ok g羹zel duruyordu. Ayn覺s覺n覺n geleceini ummutum ne yaz覺k ki k繹t羹 olmamakla birlikte saati daha s覺radan g繹steren mavi bir kadran rengi ile geldi. Ayr覺ca e bay fotoraflar覺 saati olduundan daha 覺k g繹steriyor.

Bu arada kutu a癟覺l覺覺n覺 yapaca覺m Orient Mako yu (SEM 65001BV) yeni teslim ald覺m. A癟覺k癟as覺 g繹r羹n羹 ve fonksiyonlar覺 bak覺m覺ndan k覺yaslamak dahi m羹mk羹n deil. Fiyat覺na g繹re 癟ok baar覺l覺 buldum. Kutu a癟覺l覺覺nda yorum yazaca覺m i癟in burada kesiyorum.

Yine de Vostok benim i癟in bir koleksiyon saatidir....
"I fear the day when the technology overlaps with our humanity. The world will only have a generation of idiots." Albert Einstein
Kullan覺c覺 avatar覺
Triton

Ya: 65
Kay覺t: 24 Haz 2012, 12:14

Mesaj gurcaglar » 25 Kas 2013, 15:28

Merhaba Triton,

G羹zel bir amphibia alm覺s覺n覺z. G羹le g羹le kullan覺n. Eletirileriniz doru, yerinde ve 繹retici. Vostok'un amphibia tipinin yeni modelleri olduk癟a g羹zel onlar覺 g繹rmediinizi d羹羹n羹yorum. Saatinizi ald覺覺n覺z ebay sat覺c覺s覺 iyi bir kaynakt覺r. Ancak Vostok'un distrib羹t繹r羹 olan Rusya'da, Vostok fabrikas覺n覺n bulunduu Chistopol kentinde bir irket var, onun sitesine bakman覺z覺 繹neririm.
Benim eklemeyi d羹羹nd羹羹m noktalar unlar: karanl覺kta g繹r羹n羹rl羹k 繹zellii Sovyetler B. d繹neminde 羹retilen saatlerde de k繹t羹yd羹, imdi de k繹t羹, bundan ben de ikayet癟iyim. Bazen kendim yeniden fosforluyorum ve daha iyi sonu癟 al覺yorum.
Dier yandan 癟elik kasal覺 ve otomatik bir saat olarak olduk癟a tatmin edici bir performansa sahiptir amphibia'lar. Kurma kolu konusundaki hayalk覺r覺kl覺覺n覺z覺 anlayamad覺m. San覺r覺m ben 癟ok al覺t覺m o kurma koluna ondand覺r. Lakin amphibia bir dalg覺癟 saatidir ve askeri ama癟larla kullan覺lmak 羹zere tasarlanm覺t覺r. Kurma kolu vidal覺d覺r ve i癟inde conta bulunur, vidal覺 kolu a癟覺nca kolun bal覺 olduu 癟elik tel adeta d羹ecekmi hissi uyand覺r覺r, bu 癟ok aldat覺c覺 bir durumdur, zira d羹t羹羹 vaki deildir :D Bir de su ge癟irmezlik 繹zellii pek 癟ok "pahal覺" markalarla ayn覺 d羹zeydedir. stelik kamyon lastii g繹r羹n羹ml羹 conta ve arka kapa覺 kilitleyen bilezik ile san覺r覺m 20.y羹zy覺l覺n en 繹nemli su ge癟irmezlik tasar覺mlar覺ndan biridir. Bu da amphibia'lar覺n en 繹nemli art覺s覺d覺r. Bas覺n癟 artt覺k癟a kapak daha da s覺k覺覺r. Cam覺 da kristal, safir vs deil, petrol 羹r羹n羹d羹r, b繹ylece y羹ksek bas覺n癟ta k覺r覺lmak yerine esner ve dibindeki 癟elik kelep癟eyle kasaya yap覺覺r. Bu 繹zelliklere 癟uval dolusu para vermek yerine Vostok amphibia almak isteyen milyonlarca insana k覺rk y覺ld覺r hizmet verir bu m羹tevazi marka. Ben de on y覺ld覺r kullan覺r覺m, denize girerim, y羹zerim, havuzda bile performans覺 s羹perdir, malumunuz havuz suyu deniz suyundan kat kat beterdir. Bununla beraber fabrikan覺n son zamanlardaki durumu pek iyi deil, o nedenle kalite kontrol羹ne ne kadar 繹nem verdikleri belirsiz maalesef. Suya girmeden 繹nce arka kapa覺 kontrol edip, kurma kolunu iyice s覺kmakta yarar var.
Son olarak nitelik ve fiyat olarak, ya da "ne kadar k繹fte o kadar ekmek" , bence Amphibia klasman覺nda fabrikan覺n yaad覺覺 t羹m olumsuz koullara ramen yerini korumakta "direniyor."
Selamlar,
nyarg覺lar覺 y覺kmak kaleleri y覺kmaktan zordur...
Kullan覺c覺 avatar覺
gurcaglar

Ya: 60
Kay覺t: 16 May 2010, 01:00

ncekiSonraki

D繹n TSF Rus Saatleri - Russian Watches

Kimler 癟evrimi癟i

Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: Hi癟 bir kay覺tl覺 kullan覺c覺 yok ve 14 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners