Muhteşem bir seri ANANTA. Bunu anlamak için formda çıkan resimlere bakaıp fikir edinmemek lazım diye düşünüyorum. Zira Velatura serisi almaya niyetlendim. Fiziki olarak bakıp inceledim. Ne zaman bir ananta gördüm ve koluma taktım resmin çocuk saati gibi geldi velatura.
Bu ürünü dizayna bakıp değerlendirmek çok yalnış olur. Zira kaliteli, pahalı ve modası geçmiyecek saatler gösterişli olmuyor. Omega seamaster çok mu havalı bir saat. Ama 10 sene sonrada takacağınız bir dizany mevcut. Beyeniler o zamanın ve yaşın beklentileri ile kıyaslanıyor. Yaşlar ilerliyor moda geçiyor hop saat ya tozlu rafa kalkıyor yada sağ sola veriliyor. Zaten böyle beyenip aldığım ve 2-3 sene sonra bir köşeye attığım bir sürü saat var.
Ananta 31 taşla, inhose makinesi ve el yapımı toplaması full mekanik olması kullanılan çelik ve safir camı sade tasarımı ile 20 yaşlarda takıp 30-40 yaşlarda baba olup ciddi bir işde veya takım elbise ile kullanılacak bir tasarımı var ananta double retrograde ın.

Sonuç;
Velatua almak için çıkılan yolda ananta double retrograde ile son bulındu. Çizgisi safkan samuray. Malzeme kalitesi ve kod veya takım ile kullanılabilecek bir tasarım. 18-50 yaş arasına hitap ediyor. Zaten bunu anlamayan gider Swatch alır zevki geçince eski tshirt leri gibi atar. Bu seri babadan oğula kalacak bir saat.
Zevkler ve renk ler tartışılmaz saygım var fakat 35 senedir saat biriktiren biri olarak mutlaka bir ananta yı canlı görün ve dokunun.