TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Baselworld 2010 ile ilgili Bilgi ve Beklentiler

Saat Sektör Haberleri Gelişmeler Yeni Modeller

Moderatörler: News, LadyZ

Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Saat Sektör Haberleri Bölümümüzü Ziyaret Ederek Saat Endüstrisindeki Yeni Modelleri, Fuarlardan İzlenimleri ve Gelişmeleri Takip Edebilirsiniz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Baselworld 2010 ile ilgili Bilgi ve Beklentiler

Mesaj Clk » 07 Mar 2010, 21:29

Resim

Arkadaslar merhaba,

Baselworld fuarina sadece birkac gün kaldi ve heyecan her gecen gün artiyor. Fuar öncesinde cesitli kaynaklardan fuar ile ilgili bilgileri burada paylasabilir, fuardan ve fuarda yer alacak markalardan beklentilerinizi bu baslik altinda paylasabilirsiniz.

Acilisi ben yapayim.

Aldigim bilgi Tag Heuer ile ilgili

Tag Heuer bu sene 150. kurulus yilini kutlayacak ve bu kutlama icin son 10 senedir üzerinde calistiklari yeni sistemin tanitimini Basel fuarinda yapacak. Anladigim kadari ile bu yeni sistem, carklar yerine ISO kayis ve bilyeli yataklar kullanarak transmisyon esnasinda sürtünmeden olusan enerji kayiplarini en aza indirerek saatin regülasyonunu kolaylastiracak ve hassasiyeti arttiracak. Bakalim bu ne kadar dogru?

Beklentim ise Rolex'ten

Bu sene celik/altin ve full altin olarak zaten hali hazirda piyasada olan yeni Submariner'in (116613 LN) celik versiyonu tanitilacak. Rolex'ten tek beklentim yeni modeldeki Submariner yazisini 70'li yillarin Vintage modellerinde ki gibi kirmizi yapmasi. Seramik bezel, maxi dial ile mükemmel bir uyum olusturacagina eminim. (böyle birsey %99,999999 olmayacak ya neyse)

Simdi sira sizde :)
TÜRK'üm!!! Ülkem TÜRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TÜRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Kullanıcı avatarı
Clk

Re: Baselworld 2010 ile ilgili Haberler ve Beklentiler

Mesaj Clk » 09 Mar 2010, 13:08

Hic kimsede tik yok mu simdi :) Kimsenin bir beklentisi yada okudugu, ögrendigi kulaktan da olsa duydugu birsey yok mu?

Canlanin millet bu ne böyle.... Forum dedigin aktif olmayi gerektirir. Paylasacaksin ki, okuyacak birsey ciksin ortaya degil mi :)
TÜRK'üm!!! Ülkem TÜRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TÜRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Kullanıcı avatarı
Clk

Mesaj Clk » 09 Mar 2010, 13:12

Benim zamanim yok BOND.... caliber CFB A1000 ve Patravi EvoTec DayDate hakkinda cikan bilgileri burada paylasirsan güzel olur. Umarim Ingilizce kaynak bulabilirsin.
Kullanıcı avatarı
Clk

Mesaj Bond » 09 Mar 2010, 13:35

Submariner için 3-4 yere yazdım hatta photoshop bile yaptım GMT'ye:) Birkaç gün önce baktım webde çok var kaynak, kısa notlar geçerim.
Kullanıcı avatarı
Bond
Administrator

Mesaj nickynick » 09 Mar 2010, 16:21

Bond'un Rolex'ten beklediği model :) Green Black Chameleon Bezel GMT Master II

Resim
Time is a great teacher, but unfortunatelly it kills all its pupils.
Kullanıcı avatarı
nickynick

Re: Baselworld 2010 ile ilgili Bilgi ve Beklentiler

Mesaj Saatcinet » 13 Mar 2010, 21:04

Öncelikle TSF ye Böyle güzel bir hizmette bulunduğu için teşekkür etmek istiyorum.Türkiye'miz de Saat sektörü ile ilgili çok fazla yayın bulunmamaktadır.Forumu zaman zaman inceliyor ve benimde aslında buradan çok faydalandığımı belirtmek istiyorum.
Baselworld 2009 'da gittiğimde aslında o yılın hiçte iyi gitmeyeceğini hissetmiştim.Özelikle A+ markalarda işlerin hiç de öyle güzel olmadığını gördük ve isviçre saat sektörü belkide tarihinde ilk defa ithalatının %-15 üzerinde bir düşüşle 2009 yılını kapattı.Şimdilerde ise fuar yaklaşırken bir çok firma modellerini tanıtmaya başladı.Şunuda unutmamak gerek 2009 yılında ki düşüşün ardından imalatçılar 2010 yılında fiyat cizgisini değişeceğini söylemekteler.Ben öyle sanıyorum 2010 yılında 3000€ kadar olan fiyat çizgisi daha hareketli olacağından eminim.
Bütün TSF üyelerine hayırlı günler dilerim.

Yavuz Alparslan
Saatci.NET
Saatci.NET
Kullanıcı avatarı
Saatcinet

Mesaj polemik » 14 Mar 2010, 02:45

116400 GV'de güzel bir indirim olsa, alsam sıfırını, jelatinleri de ben çıkarsam...
Kullanıcı avatarı
polemik

Mesaj Bond » 14 Mar 2010, 10:19

Yavuz Bey TSF'ye Hoşgeldiniz. Düşünceleriniz ve verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederiz. Esasında bizimde sizi tebrik etmemiz lazım, Saatcinet uzun zamandır ülkemizde saat portalı olarak hizmet veriyor. Ayrıca Antalyada bir saat servis merkeziniz olduğunu görmüştük websitenizden. Antalya fuarında da programımızı ayarlayabilirsek TSF olarak temsilci seviyesinde ziyarette bulunacağız. Belki orada arkadaşlarımızın sizlerle tanışma fırsatı olabilir. iyi forumlar.
Kullanıcı avatarı
Bond
Administrator

Sonraki

Dön TSF Saat Sektör Haber Merkezi - Watch Industry News Center

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 48 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners