Arkadaslar merhaba,
Baselworld fuarina sadece birkac gün kaldi ve heyecan her gecen gün artiyor. Fuar öncesinde cesitli kaynaklardan fuar ile ilgili bilgileri burada paylasabilir, fuardan ve fuarda yer alacak markalardan beklentilerinizi bu baslik altinda paylasabilirsiniz.
Acilisi ben yapayim.
Aldigim bilgi Tag Heuer ile ilgili
Tag Heuer bu sene 150. kurulus yilini kutlayacak ve bu kutlama icin son 10 senedir üzerinde calistiklari yeni sistemin tanitimini Basel fuarinda yapacak. Anladigim kadari ile bu yeni sistem, carklar yerine ISO kayis ve bilyeli yataklar kullanarak transmisyon esnasinda sürtünmeden olusan enerji kayiplarini en aza indirerek saatin regülasyonunu kolaylastiracak ve hassasiyeti arttiracak. Bakalim bu ne kadar dogru?
Beklentim ise Rolex'ten
Bu sene celik/altin ve full altin olarak zaten hali hazirda piyasada olan yeni Submariner'in (116613 LN) celik versiyonu tanitilacak. Rolex'ten tek beklentim yeni modeldeki Submariner yazisini 70'li yillarin Vintage modellerinde ki gibi kirmizi yapmasi. Seramik bezel, maxi dial ile mükemmel bir uyum olusturacagina eminim. (böyle birsey %99,999999 olmayacak ya neyse)
Simdi sira sizde