Bond yazdı:]Bir an içinde kırmızı yazı var sandım heyecanlandım, farklı tabii ama ilk öyle zannettimFoto geçen aydan ama yüklememiştim, gold saat konusunda fikirlerim değişmeye başladı. Nardin kolda gayet hoş duruyor ve çok rahat. 2 gün önce senin GMT II'nin gold modelini Nicky ile ortak bir tanıdığımızın kolunda sohbet ederken tesadüfen gördüm. Forumdan bahsetmedim ama Nicky bahseder sanırım. Razz'ın da submarineri değiştirme sebebini anlayabiliyorum, ikinci renkle desteklenen gold modeller gerçekten çok şık duruyor.
Rolex'in 18K altın/çelik modelleri bence en güzel kombinasyonlardan.. Sadece çelik olan modeller de güzel sonuçta, kimse bir 16610'a veya 16610 LV'ye kötü diyemez.. Ama benim şahsi tercihim altın da barındıran modellerden yana.. İşin ilginci komple altın modeller de benim hoşuma gidiyor

Bu arada yine çarşıda bir DateJust gördüm.. TwoTone, Jubilee bilezik.. Kadran metalik gri üzerinde altın romen rakam.. Gerçekten son derece şık duran bir saatti.. Hatta romen rakam yerine baton markör koysak olabilecek en iyi kombinasyonu elde etmiş oluruz kanımca.. Fiyat 2900 USD.. Gerçkekten son derece uygun bir fiyattı.. Hemen yanında sadece çelik, Jubilee üzerinde baton markör kadranlı bir DateJust vardı ve gerçek şu ki sadece çelik olduğu için biraz zayıf duruyordu.. 2600 USD'lik son fiyatıyla da zaten TwoTone modelin karşısında hiç şansı kalmadı..
Sonuç olarak içinde altın bulunan Rolex'ler sadece çelik olan modellere göre daha şık ve zarif duruyor diye düşünüyorum.. Tamamen benim fikrim bu tabii, aksini düşünen arkadaşlar da haklıdır, kendi beğenileridir sonuçta..