TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

TSF Bugün Kolunuzda Hangi Saat Var? / Daily Wrist Shot Arşiv

Her An Her Yerde Saat Günlüğü

Re: Bugün Kolunuzda Hangi Saat Var?

Mesaj razz » 23 Nis 2010, 22:43

Bond yazdı:]Bir an içinde kırmızı yazı var sandım heyecanlandım, farklı tabii ama ilk öyle zannettim :) Foto geçen aydan ama yüklememiştim, gold saat konusunda fikirlerim değişmeye başladı. Nardin kolda gayet hoş duruyor ve çok rahat. 2 gün önce senin GMT II'nin gold modelini Nicky ile ortak bir tanıdığımızın kolunda sohbet ederken tesadüfen gördüm. Forumdan bahsetmedim ama Nicky bahseder sanırım. Razz'ın da submarineri değiştirme sebebini anlayabiliyorum, ikinci renkle desteklenen gold modeller gerçekten çok şık duruyor.

Rolex'in 18K altın/çelik modelleri bence en güzel kombinasyonlardan.. Sadece çelik olan modeller de güzel sonuçta, kimse bir 16610'a veya 16610 LV'ye kötü diyemez.. Ama benim şahsi tercihim altın da barındıran modellerden yana.. İşin ilginci komple altın modeller de benim hoşuma gidiyor :) Yine tipik Beyazıt ve Kapalı Çarşı turum sırasında Vatan Saat'in vitrininde masif altın bir Sub gördüm.. Siyah ve Tritium kadran, delikli kasa.. Durumu yaşına göre gayet iyiydi.. İstenilen fiyat 12.000 USD :) Bence gayet güzel bir saatti..
Bu arada yine çarşıda bir DateJust gördüm.. TwoTone, Jubilee bilezik.. Kadran metalik gri üzerinde altın romen rakam.. Gerçekten son derece şık duran bir saatti.. Hatta romen rakam yerine baton markör koysak olabilecek en iyi kombinasyonu elde etmiş oluruz kanımca.. Fiyat 2900 USD.. Gerçkekten son derece uygun bir fiyattı.. Hemen yanında sadece çelik, Jubilee üzerinde baton markör kadranlı bir DateJust vardı ve gerçek şu ki sadece çelik olduğu için biraz zayıf duruyordu.. 2600 USD'lik son fiyatıyla da zaten TwoTone modelin karşısında hiç şansı kalmadı..
Sonuç olarak içinde altın bulunan Rolex'ler sadece çelik olan modellere göre daha şık ve zarif duruyor diye düşünüyorum.. Tamamen benim fikrim bu tabii, aksini düşünen arkadaşlar da haklıdır, kendi beğenileridir sonuçta..
" The difference between men and boyZ is the price of their toyZ "
Kullanıcı avatarı
razz

Mesaj polemik » 23 Nis 2010, 23:19

Biraz konu dışı olacak ama sormak istiyorum: Rolex kasalarında susta delikleri kaç yılından itibaren kapandı?
Kullanıcı avatarı
polemik

Mesaj Bond » 23 Nis 2010, 23:29

Dışardan görülen lug-hole'lar bildiğim kadarı ile Y serisinin son zamanlardaki üretimlerinde kalkarak kapalı hale geldi. Serilerin üretim tarih aralıklarına bakarsak Eylül 2002'den itibaren üretilen Y serisinden sonra Ocak 2004'te F serilerine geçildi. Bu durumda tam tarih olmasada herhalde 2003 yılı ortalarından sonra yada 2003 yılı sonuna doğru diyebiliriz.
Kullanıcı avatarı
Bond
Administrator

Mesaj polemik » 23 Nis 2010, 23:53

Teşekkürler. :)
Kullanıcı avatarı
polemik

Mesaj Bond » 26 Nis 2010, 01:50

Rica ederim. :)

Resim
Seiko Arctura Ultimate Kinetic Chronograph SLQ025J1
Kullanıcı avatarı
Bond
Administrator

Mesaj nickynick » 29 Nis 2010, 21:58

Resim
Time is a great teacher, but unfortunatelly it kills all its pupils.
Kullanıcı avatarı
nickynick

Mesaj Clk » 29 Nis 2010, 23:50

Resim
TÜRK'üm!!! Ülkem TÜRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TÜRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Kullanıcı avatarı
Clk

Mesaj sedir » 30 Nis 2010, 10:18

Rolex'in arkasına gelme şanssızlığına uğradı ama olsun :lol: .
Bu da benim bugün kullandığım saatim Seiko 5.
Yaşı 35. Yolun neresinde bilemem.

Resim

Uploaded with ImageShack.us
Vakit nakittir.
Kullanıcı avatarı
sedir

ÖncekiSonraki

Dön TSF Bugün Kolunuzda Hangi Saat Var - Daily Wrist Check

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Batu52, Google [Bot], kordonman, Merdo, sphinx ve 116 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners