TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

TSF Güz Gülleri 2024 Kış Güneşleri 2025 / Daily Wristshot

Her An Her Yerde Saat Günlüğü

Re: TSF Güz Gülleri 2013 Kış Güneşleri 2014 / Daily Wristsho

Mesaj ErkGS » 07 Kas 2013, 22:14

Ce262 yazdı:evde ince zimpara olmasi lazim, birazdan operasyon var galiba :lol: sansliyim galiba, rastgele aldigim dis macunu full beyaz zaten :champ:

Gerci zaten gozden cikartmistin cami.. En kotu basladigin noktaya donersin ;)
Eski Kullanıcı Adı: Muhendis78
Kullanıcı avatarı
ErkGS

Mesaj Ce262 » 07 Kas 2013, 23:06

ErkGS yazdı:
Ce262 yazdı:evde ince zimpara olmasi lazim, birazdan operasyon var galiba :lol: sansliyim galiba, rastgele aldigim dis macunu full beyaz zaten :champ:

Gerci zaten gozden cikartmistin cami.. En kotu basladigin noktaya donersin ;)

aynen oyle :thumbup:
C.E

" A man can surely do what he wills to do , but cannot determine what he wills "
Kullanıcı avatarı
Ce262

Mesaj mucadeleci » 08 Kas 2013, 00:22

Ce262 yazdı:hozburun :champ:
Hsnmrycl :champ:
mcco :thumbup: :champ:
ozgur :champ:

the return of the vintage Seiko :D saatciden bu sabah geri aldim, halen uyumlu bir crystal bulamadigim icin igrenc ciziklerle dolu tabi :( son care retrofit`e basvurabilirim yakinda.. simdilik NATO strap denemesi icin beklemedeyim :D

Resim

Camın kendisi nerdeyse polywatch dan ucuza gelir, yenisini tak, polywatch da yapsan öğle güneşinde her poly detay ekrana yansır, sıfır akrilik cam gibisi yoktur :)
Zamana and olsun ki.....
Kullanıcı avatarı
mucadeleci

Mesaj razz » 08 Kas 2013, 00:31

Ce262, fotoğrafını yüklediğin saat Seiko'nun 70ler'de ürettiği otomatik dalgıç modellerinin giriş versiyonlarından.. Camı kesinlikle akrilik, cushion case ( minder kasa ) olması itibarıyla çok rastlanan bir model değil, bezeli çift taraflı ve kliksiz hareket ediyor olmalı ve eğer yanlış tahmin etmiyorsam su basıncına dayanıklılığı WR70M gibi ara bir değerde olmalı..

PolyWatch veya diş macunu farketmez elle uygulandığı takdirde bu kadar çiziğin giderilmesi zor olur gibi görünüyor.. Zımpara da camı inceltmek açısından riskli olabilir.. Camın ehil ellerde ve polisaj makinesi/dremel ile cilalanması en sağlıklı çözüm gibi duruyor..
" The difference between men and boyZ is the price of their toyZ "
Kullanıcı avatarı
razz

Mesaj ErkGS » 08 Kas 2013, 00:33

Yok hocam.. Once ince zimpara sonra polywatch tertemiz yapar.. Benim Rolex tt akriligi temizledikten sonra tek cizik, golge vs kalmadi ki manyak takıntılı bi adamimdir.. Benzer seyi seiko bellmaticde de yasadim ;)
Eski Kullanıcı Adı: Muhendis78
Kullanıcı avatarı
ErkGS

Mesaj Ce262 » 08 Kas 2013, 00:47

Razz yazdı:Ce262, fotoğrafını yüklediğin saat Seiko'nun 70ler'de ürettiği otomatik dalgıç modellerinin giriş versiyonlarından.. Camı kesinlikle akrilik, cushion case ( minder kasa ) olması itibarıyla çok rastlanan bir model değil, bezeli çift taraflı ve kliksiz hareket ediyor olmalı ve eğer yanlış tahmin etmiyorsam su basıncına dayanıklılığı WR70M gibi ara bir değerde olmalı..
PolyWatch veya diş macunu farketmez elle uygulandığı takdirde bu kadar çiziğin giderilmesi zor olur gibi görünüyor.. Zımpara da camı inceltmek açısından riskli olabilir.. Camın ehil ellerde ve polisaj makinesi/dremel ile cilalanması en sağlıklı çözüm gibi duruyor..

Razz, aynen dediginiz gibi, bezeli cift tarafli ve kliksiz hareket ediyor, su basincina dayanikliligina dair bir bilgim yok gerci :D
dis macunu ile biraz ugrastim, kenarlardaki hafif ciziklerde gelisme var gibi fakat ortada yatay duran cizik bayagi bir derin, sirada polywatch ve sabir kombinasyonu var ama o derin cizikten fazla bir umudum yok. Dediginiz gibi, cok rastlanan bir model degil, ne camini bulabiliyorum, ne de cami icin alip kullanabilecegim baska bir saati :( Dede yadigari olmasa ugrasmazdim ama halen calisan eski bir saat, en azindan arada bir kullanilmayi hak ediyor dusuncesiyle ugrasiyorum, bakalim..

ErkGS yazdı:Yok hocam.. Once ince zimpara sonra polywatch tertemiz yapar.. Benim Rolex tt akriligi temizledikten sonra tek cizik, golge vs kalmadi ki manyak takıntılı bi adamimdir.. Benzer seyi seiko bellmaticde de yasadim ;)

ErkGS, umarim "tertemiz" olmasada, yuzune bakilacak hale gelir benim emektar`da :D dis macunu sagolsun guzel temizledi cami, belki yarin guzel bir zimpara bulabilirsam, takiben polywatch`la polish`le daha iyi hale getirebilirim..
C.E

" A man can surely do what he wills to do , but cannot determine what he wills "
Kullanıcı avatarı
Ce262

Mesaj razz » 08 Kas 2013, 01:12

Bahsettiğim model şuydu aslında;

Resim
" The difference between men and boyZ is the price of their toyZ "
Kullanıcı avatarı
razz

Mesaj Ce262 » 08 Kas 2013, 01:35

mucadeleci, ah o camin yenisini bir bulabilsem :D
Razz, evet benimki hafiften uvey evlat sanirim :lol:
C.E

Kullanıcı avatarı
Ce262

ÖncekiSonraki

Dön TSF Bugün Kolunuzda Hangi Saat Var - Daily Wrist Check

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: jesuisnul, korayyalnizlar, Skywalker34tr ve 47 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners