Ce262 yazdı:evde ince zimpara olmasi lazim, birazdan operasyon var galibasansliyim galiba, rastgele aldigim dis macunu full beyaz zaten
Gerci zaten gozden cikartmistin cami.. En kotu basladigin noktaya donersin

Ce262 yazdı:evde ince zimpara olmasi lazim, birazdan operasyon var galibasansliyim galiba, rastgele aldigim dis macunu full beyaz zaten
ErkGS yazdı:Ce262 yazdı:evde ince zimpara olmasi lazim, birazdan operasyon var galibasansliyim galiba, rastgele aldigim dis macunu full beyaz zaten
Gerci zaten gozden cikartmistin cami.. En kotu basladigin noktaya donersin
Ce262 yazdı:hozburun![]()
Hsnmrycl![]()
mcco![]()
![]()
ozgur![]()
the return of the vintage Seikosaatciden bu sabah geri aldim, halen uyumlu bir crystal bulamadigim icin igrenc ciziklerle dolu tabi
son care retrofit`e basvurabilirim yakinda.. simdilik NATO strap denemesi icin beklemedeyim
![]()
Razz yazdı:Ce262, fotoğrafını yüklediğin saat Seiko'nun 70ler'de ürettiği otomatik dalgıç modellerinin giriş versiyonlarından.. Camı kesinlikle akrilik, cushion case ( minder kasa ) olması itibarıyla çok rastlanan bir model değil, bezeli çift taraflı ve kliksiz hareket ediyor olmalı ve eğer yanlış tahmin etmiyorsam su basıncına dayanıklılığı WR70M gibi ara bir değerde olmalı..
PolyWatch veya diş macunu farketmez elle uygulandığı takdirde bu kadar çiziğin giderilmesi zor olur gibi görünüyor.. Zımpara da camı inceltmek açısından riskli olabilir.. Camın ehil ellerde ve polisaj makinesi/dremel ile cilalanması en sağlıklı çözüm gibi duruyor..
ErkGS yazdı:Yok hocam.. Once ince zimpara sonra polywatch tertemiz yapar.. Benim Rolex tt akriligi temizledikten sonra tek cizik, golge vs kalmadi ki manyak takıntılı bi adamimdir.. Benzer seyi seiko bellmaticde de yasadim
Dön TSF Bugün Kolunuzda Hangi Saat Var - Daily Wrist Check
Bu forumu gezen kullanıcılar: jesuisnul, korayyalnizlar, Skywalker34tr ve 45 misafir
|