iyi geceler forum abilerim kardelerim.ben forumu uzun bir s羹redir sessizce takip etmekteyim.gerek saatler olsun gerek bileklikler olsun gerekte purolar olsun bunlar insan覺n yaam覺na farkl覺 tutkular katan duygular.ilerleyen g羹nlerde bu sayd覺klar覺mla ilgili siz deerli abilerimden deerli g繹r羹lerinizi yard覺mlar覺n覺z覺 alaca覺m.imdi ise puro konusunda yard覺m istemekteyim sizden.bendeki puro merak覺 癟ok 癟ok yeni balad覺.normalde sigara i癟mem.sadece k覺sa bir s羹re birka癟 ay i癟ip b覺rakm覺l覺覺m var zararl覺 olduu i癟in.ama puro 癟ok 繹zel bir zevk olduu i癟in bu yola girmeye karar verdim.daha 繹nce hi癟 puro i癟medim.sadece backwoods denemitim ( bilmeyenlere g繹re g羹ya puro

).balang覺癟 olarak puro aksesuarlar覺m覺 temin ettim.ite ashtray, cutter, torch herey tam.tek eksik var o da purolar覺m.onlar覺da yurtd覺覺ndan yava yava sipari vererek oluturaca覺m k覺smetse.ancak siparilerin gelmesi 1 haftay覺 buluyor.繹n羹m羹z y覺lba覺 ve 繹renci evimden eksik olmayan black label 覺mla g羹zel bir puro balang覺c覺 yapmak istiyorum

elinde 繹yle g羹zel bir balang覺ca uygun g羹zel tatlar覺 olan ve bana pazartesi g羹n羹 yani bug羹n i癟inde kargo yap覺p sal覺 g羹n羹 elimde olmas覺n覺 salayacak bir yard覺msever abim varsa yard覺m覺n覺 bekliyorum.para konusuda direk havale ge癟erim 繹yle kar覺 繹demeli g繹nderirsiniz.20-30 tl civar覺 bir puro yeterli olacakt覺r diye d羹羹n羹yorum balang覺癟 i癟in.tek dal istemekteyim.akl覺ma gelmiken s繹yleyeyim eskiehirde ikamet etmekteyim.umar覺m kendimi iyi ifade etmiimdir ve umar覺m mesaj覺m覺 g繹r羹p bana yard覺mc覺 olabilirsiniz.imdilik s繹yleyeceklerim bu kadar.imdiden teekk羹r ederim.