TSF yelerine zel 襤ndirimli L羹ks Saat Modellerini 襤ncelemek 襤癟in T覺klay覺n覺z

TSF Cigars / Puro Merakl覺lar覺

Puro zerine Payla覺mlar Bulabileceiniz B繹l羹m

Re: TSF Cigars / Puro Merakl覺lar覺

Mesaj whiskey » 16 Ara 2013, 15:08

Nicky :champ:
Kullan覺c覺 avatar覺
whiskey

Kay覺t: 10 Kas 2011, 11:14

Mesaj bubora » 30 Ara 2013, 02:39

iyi geceler forum abilerim kardelerim.ben forumu uzun bir s羹redir sessizce takip etmekteyim.gerek saatler olsun gerek bileklikler olsun gerekte purolar olsun bunlar insan覺n yaam覺na farkl覺 tutkular katan duygular.ilerleyen g羹nlerde bu sayd覺klar覺mla ilgili siz deerli abilerimden deerli g繹r羹lerinizi yard覺mlar覺n覺z覺 alaca覺m.imdi ise puro konusunda yard覺m istemekteyim sizden.bendeki puro merak覺 癟ok 癟ok yeni balad覺.normalde sigara i癟mem.sadece k覺sa bir s羹re birka癟 ay i癟ip b覺rakm覺l覺覺m var zararl覺 olduu i癟in.ama puro 癟ok 繹zel bir zevk olduu i癟in bu yola girmeye karar verdim.daha 繹nce hi癟 puro i癟medim.sadece backwoods denemitim ( bilmeyenlere g繹re g羹ya puro :) ).balang覺癟 olarak puro aksesuarlar覺m覺 temin ettim.ite ashtray, cutter, torch herey tam.tek eksik var o da purolar覺m.onlar覺da yurtd覺覺ndan yava yava sipari vererek oluturaca覺m k覺smetse.ancak siparilerin gelmesi 1 haftay覺 buluyor.繹n羹m羹z y覺lba覺 ve 繹renci evimden eksik olmayan black label 覺mla g羹zel bir puro balang覺c覺 yapmak istiyorum :twisted: elinde 繹yle g羹zel bir balang覺ca uygun g羹zel tatlar覺 olan ve bana pazartesi g羹n羹 yani bug羹n i癟inde kargo yap覺p sal覺 g羹n羹 elimde olmas覺n覺 salayacak bir yard覺msever abim varsa yard覺m覺n覺 bekliyorum.para konusuda direk havale ge癟erim 繹yle kar覺 繹demeli g繹nderirsiniz.20-30 tl civar覺 bir puro yeterli olacakt覺r diye d羹羹n羹yorum balang覺癟 i癟in.tek dal istemekteyim.akl覺ma gelmiken s繹yleyeyim eskiehirde ikamet etmekteyim.umar覺m kendimi iyi ifade etmiimdir ve umar覺m mesaj覺m覺 g繹r羹p bana yard覺mc覺 olabilirsiniz.imdilik s繹yleyeceklerim bu kadar.imdiden teekk羹r ederim.
Kullan覺c覺 avatar覺
bubora

Kay覺t: 25 Tem 2012, 14:06

Mesaj ernest0 » 31 Ara 2013, 22:39

Herkese iyi seneler :champ:

Romeo & juliet no:2 + Lynchburg Lemonade

Resim
襤mzan覺z

Bu oluturduunuz mesajlara eklenebilecek bir yaz覺 bloudur. 200 karakterlik limiti vard覺r.
Kullan覺c覺 avatar覺
ernest0

Kay覺t: 19 ub 2012, 22:47

Mesaj whiskey » 01 Oca 2014, 14:36

Ernesto, afiyet olsun. :champ:
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim

Y覺lba覺 program覺m bu ekildeydi fakat bir davet ald覺覺m i癟in ger癟ekletirmedim.
Resim
Kullan覺c覺 avatar覺
whiskey

Mesaj ernest0 » 01 Oca 2014, 15:59

Sana da afiyet olsun whiskey :champ:

Purolar cok guzel gorunuyor :champ:

Henkell i ictiniz mi? Bize de hediye geldi saat 12:00 de acariz diye soguttuk sonra unutmusuz :)
襤mzan覺z

Bu oluturduunuz mesajlara eklenebilecek bir yaz覺 bloudur. 200 karakterlik limiti vard覺r.
Kullan覺c覺 avatar覺
ernest0

Mesaj whiskey » 01 Oca 2014, 16:22

Teekk羹rler :champ:

Ne yaz覺k ki hen羹z i癟emedim. :( Ama i癟er i癟mez yorumlar覺m覺 paylaaca覺m, yinede Moet kalitesi beklemek laz覺m. :D
Kullan覺c覺 avatar覺
whiskey

Mesaj ernest0 » 01 Oca 2014, 16:52

whiskey yazd覺:Teekk羹rler :champ:

Ne yaz覺k ki hen羹z i癟emedim. :( Ama i癟er i癟mez yorumlar覺m覺 paylaaca覺m, yinede Moet kalitesi beklemek laz覺m. :D

Moet ayri tabi ki ama dom perignon un fiyat / performans oranini cok merak ediyorum acikcasi...

Bu arada sparkling wine sevenler icin " jacob's creek - sparkling
chardonnay pinot noir " tavsiye ediyorum.

F/p mukemmel...
襤mzan覺z

Kullan覺c覺 avatar覺
ernest0

Mesaj Bg17 » 02 Oca 2014, 17:29

16 yasindaki islay lerin krali da ortamdaymis, ki lagavulin varken benim gozum baska birsey gormez.

Super resimler...
Time is too precious to be measured by a cheap instrument...
Kullan覺c覺 avatar覺
Bg17

Kay覺t: 27 Oca 2012, 07:42

ncekiSonraki

D繹n TSF Puro - Cigars

Kimler 癟evrimi癟i

Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: Hi癟 bir kay覺tl覺 kullan覺c覺 yok ve 19 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners