TSF yelerine zel 襤ndirimli L羹ks Saat Modellerini 襤ncelemek 襤癟in T覺klay覺n覺z

Arabalar覺m覺z / TSF yeleri Neye Biniyor ?

Genel Otomotiv Konular覺n覺 Bulabileceiniz B繹l羹m

Re: Arabalar覺m覺z / TSF yeleri Neye Biniyor ?

Mesaj 2fast4u » 05 Oca 2014, 02:41

Bu konuyla ilgili daha evvel bir sorum olmustu .Bu capli bir isi becerebilecek usta varmi diye sormustum cevabimi aldim tesekkurler.
The world is yours .
" serial flipper"
Kullan覺c覺 avatar覺
2fast4u

Kay覺t: 11 Ara 2009, 11:50

Mesaj mucadeleci » 05 Oca 2014, 02:52

Haddimi amak istemedim ama yeri gelmiken yazay覺m... *2fast, yaaa ne ustas覺 abi, ben hennessey ve callaway diye iki tane firma tan覺yorum, y覺llard覺r neleri nas覺l yapt覺klar覺n覺 takip ederim ve T羹rkiye de baz覺lar覺n覺n haddini a覺p milletin paras覺yla pahal覺 deneyler yapt覺覺na kesinlikle kanaat getiririm... Ki bunlar覺 benden daha iyi bilirsin.
Zamana and olsun ki.....
Kullan覺c覺 avatar覺
mucadeleci

Ya: 44
Kay覺t: 23 Kas 2011, 07:18

Mesaj mrbars » 05 Oca 2014, 03:09

bildiim kadar覺yla lambo g羹zelce yap覺ld覺, y羹r羹yen videolar覺 da yay覺nland覺.
Kullan覺c覺 avatar覺
mrbars

Ya: 50
Kay覺t: 07 Mar 2012, 12:39

Mesaj SalihY » 06 Oca 2014, 03:00

Arkadalar, fotorafta araban覺n motoru s繹k羹k, bu g繹rd羹羹n羹z fotorafta hemen motor s繹k羹ld羹kten sonra 癟ekildi. Ustan覺n ayakkab覺lar lastik, ayr覺ca k繹sele vs. de olsa bir ey farketmez, araban覺n motoru yerine tak覺lmadan araba dip bucak temizlenip motor 繹yle tak覺ld覺. Kendim de g繹rd羹m motor tak覺lmadan 繹nce ki halini, bir fabrika temizliinden ay覺rt edilemez durumdayd覺. Ben de titiz bir insan覺m ancak titizlik konusunu da sahip olduunuz eyden zevk alamayacak kadar abartmamak gerektiini d羹羹n羹yorum. Arabada gayet g羹zel ekilde yap覺ld覺, u anda da y羹r羹yor, 100-200 km aral覺覺n覺 4.8 saniyede kouyor ki bu standart bir Bugatti Veyron'dan h覺zl覺d覺r. Yani araba iyi durumda :)

Salih
Kullan覺c覺 avatar覺
SalihY

Kay覺t: 03 Ara 2012, 00:39

Mesaj SalihY » 06 Oca 2014, 03:10

Bir ka癟 tanesi hari癟 (underground racing 繹zellikle), bu firmalar覺n hi癟 biri 癟ok iyi i yapm覺yor. zellikle Avrupa'da bir ka癟 firma genel anlamda 癟ok k繹t羹. Mesela techart, off the shelf 羹r羹nler sat覺p d羹nyan覺n apayr覺 k繹elerinde, apayr覺 artlarda kullan覺lan arabalar覺n hepsinde ayn覺 beyin yaz覺l覺m覺n覺 kullan覺p onlar覺 y羹r羹tmeye 癟al覺覺yor.. Sonu癟 ; 25,000 - 30,000 Euro harcay覺p ald覺覺n覺z egzoz, egzoz manifoldu ve beyin yaz覺l覺m覺yla araba standart arabadan farkl覺 y羹r羹m羹yor. Porsche 911 Turbo stock 100-200 band覺n覺 8.5 saniyede koarken, bu kadar para verip ald覺覺n覺z ''s羹sl羹'' Techart'覺n arabalar覺 8 saniye band覺ndan aa覺 d羹m羹yor. Techart kit'i kullan覺p 9 saniye giden arabada g繹rd羹k :) Benim arabam覺 yapan ESMOTOR firmas覺nda yakla覺k 6 - 7 bin euroluk bir harcamadan sonra araba 6 saniye band覺nda y羹r羹yor ki bu pek 癟ok yeni 癟覺kan super car'dan h覺zl覺. Techart'ta sadece bir 繹rnek, 癟ou Avrupa firmas覺 b繹yle. S羹sl羹 mal覺 pahal覺ya sat覺yor. Amerika'da baz覺 firmalar arabay覺 h覺zland覺rabiliyor, ama satt覺覺 羹r羹nlerin i癟ilii rezalet 繹tesi oluyor.

Reklam gibi oldu b羹t羹n bu dediklerim, biraz da enteresan oldu o y羹zden ancak d羹nyan覺n en h覺zl覺 Porsche'sini yapan firmay覺 da bir 癟ouyla ayn覺 kefeye koymamak gerek. zellikle T羹rkiye'de. Usta'n覺n nas覺l bildiine gelince, firman覺n sahibi kendisi bir 癟ok eyle bizzat ilgilenip tasarl覺yor, ustan覺n da biraz maharetli olmas覺 projeyi m羹mk羹n k覺lmak i癟in yeterli oluyor.

Salih

mucadeleci yazd覺:Haddimi amak istemedim ama yeri gelmiken yazay覺m... *2fast, yaaa ne ustas覺 abi, ben hennessey ve callaway diye iki tane firma tan覺yorum, y覺llard覺r neleri nas覺l yapt覺klar覺n覺 takip ederim ve T羹rkiye de baz覺lar覺n覺n haddini a覺p milletin paras覺yla pahal覺 deneyler yapt覺覺na kesinlikle kanaat getiririm... Ki bunlar覺 benden daha iyi bilirsin.
Kullan覺c覺 avatar覺
SalihY

Mesaj drk » 06 Oca 2014, 03:19

Gallardo'da hedef bu muydu, yoksa daha aa覺 deerler mi? Sizin yapt覺覺n覺z 997TT'den daha h覺zl覺 bir ara癟 gelecek mi? :)
Kullan覺c覺 avatar覺
drk

Kay覺t: 20 Nis 2010, 23:24

Mesaj SalihY » 06 Oca 2014, 03:26

Gallardo'nun motor i癟ine girmedik hen羹z. Motor i癟i yap覺lmadan (bolt-on) Twin Turbo Lamborghini'lerin en h覺zl覺s覺 oldu uan ki hali ile. Bu yaz覺n sonunda motoru indiririz aa覺 san覺r覺m. Tabii ki hedef 997TT'den daha h覺zl覺s覺n覺 yapmak, arabada bir 癟ok konuda Porsche'den daha fazla potansiyel var. Lamborghini'de hedefim d羹nyan覺n en h覺zl覺 street car'覺n覺 yapabilmek. Ama Porsche'de bo durmad覺覺 i癟in belki o Lamborghini'den daha 癟abuk o noktaya gelir :D :champ:

Drk yazd覺:Gallardo'da hedef bu muydu, yoksa daha aa覺 deerler mi? Sizin yapt覺覺n覺z 997TT'den daha h覺zl覺 bir ara癟 gelecek mi? :)
Kullan覺c覺 avatar覺
SalihY

Mesaj drk » 06 Oca 2014, 03:29

lmeden 繹nce bir kez o ivmeyi hissetmek isterim dorusu :D
Kullan覺c覺 avatar覺
drk

Kay覺t: 20 Nis 2010, 23:24

ncekiSonraki

D繹n TSF Otomotiv & Motorsporlar覺 - Automotive & Motorsports

Kimler 癟evrimi癟i

Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: Hi癟 bir kay覺tl覺 kullan覺c覺 yok ve 17 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners