Bir ka癟 tanesi hari癟 (underground racing 繹zellikle), bu firmalar覺n hi癟 biri 癟ok iyi i yapm覺yor. zellikle Avrupa'da bir ka癟 firma genel anlamda 癟ok k繹t羹. Mesela techart, off the shelf 羹r羹nler sat覺p d羹nyan覺n apayr覺 k繹elerinde, apayr覺 artlarda kullan覺lan arabalar覺n hepsinde ayn覺 beyin yaz覺l覺m覺n覺 kullan覺p onlar覺 y羹r羹tmeye 癟al覺覺yor.. Sonu癟 ; 25,000 - 30,000 Euro harcay覺p ald覺覺n覺z egzoz, egzoz manifoldu ve beyin yaz覺l覺m覺yla araba standart arabadan farkl覺 y羹r羹m羹yor. Porsche 911 Turbo stock 100-200 band覺n覺 8.5 saniyede koarken, bu kadar para verip ald覺覺n覺z ''s羹sl羹'' Techart'覺n arabalar覺 8 saniye band覺ndan aa覺 d羹m羹yor. Techart kit'i kullan覺p 9 saniye giden arabada g繹rd羹k

Benim arabam覺 yapan ESMOTOR firmas覺nda yakla覺k 6 - 7 bin euroluk bir harcamadan sonra araba 6 saniye band覺nda y羹r羹yor ki bu pek 癟ok yeni 癟覺kan super car'dan h覺zl覺. Techart'ta sadece bir 繹rnek, 癟ou Avrupa firmas覺 b繹yle. S羹sl羹 mal覺 pahal覺ya sat覺yor. Amerika'da baz覺 firmalar arabay覺 h覺zland覺rabiliyor, ama satt覺覺 羹r羹nlerin i癟ilii rezalet 繹tesi oluyor.
Reklam gibi oldu b羹t羹n bu dediklerim, biraz da enteresan oldu o y羹zden ancak d羹nyan覺n en h覺zl覺 Porsche'sini yapan firmay覺 da bir 癟ouyla ayn覺 kefeye koymamak gerek. zellikle T羹rkiye'de. Usta'n覺n nas覺l bildiine gelince, firman覺n sahibi kendisi bir 癟ok eyle bizzat ilgilenip tasarl覺yor, ustan覺n da biraz maharetli olmas覺 projeyi m羹mk羹n k覺lmak i癟in yeterli oluyor.
Salih
mucadeleci yazd覺:Haddimi amak istemedim ama yeri gelmiken yazay覺m... *2fast, yaaa ne ustas覺 abi, ben hennessey ve callaway diye iki tane firma tan覺yorum, y覺llard覺r neleri nas覺l yapt覺klar覺n覺 takip ederim ve T羹rkiye de baz覺lar覺n覺n haddini a覺p milletin paras覺yla pahal覺 deneyler yapt覺覺na kesinlikle kanaat getiririm... Ki bunlar覺 benden daha iyi bilirsin.