TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Yeni Omega Planet Ocean ( Cal.8500 ) Hakkında Yorum ve Öneri

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Yeni Omega Planet Ocean ( Cal.8500 ) Hakkında Yorum ve Ö

Mesaj razz » 14 Oca 2014, 14:01

serhat200 yazdı:Serkan bence saatini satıp yine Omega alma. Omegayı çok seviyorsan bence sendeki gayet güzel üste para vermeye değmez ;)
Bence sıfır no date submariner al. Neden no date diye soracak olursan Rolexin büyüteçini sevmiyorum :evil:

100% +1 ..
" The difference between men and boyZ is the price of their toyZ "
Kullanıcı avatarı
razz

Mesaj Triton » 14 Oca 2014, 15:30

SerdarFB yazdı:
SeRxx yazdı:Kriterlerim ;
-Tek saat kullanımına uygun olsun
-In-House mekanizması olsun
-Tarihi/Geçmişi olsun
-Bilinirliği yüksek olsun

Şu an eski Planet Ocean kullanmaktayım, ciddi memnunum ve kesinlikle tek saat olarak kullanıma çok uygun.

Yukarıda yazılanlar ışığında, içinde bulunduğun durum birçoğumuzun hedef olarak belirlediği ve ulaşmak için kendi bütçeleri doğrultusunda servet harcamaya hazır olduğu bir nokta... Sen bunu üzerine para vererek değiştirmenin peşindesin ki değiştirmek istediğin saat hali hazırdakinin yeni modeli. ;)

Ben olsam kesinlikle bu değişikliği yapmazdım. Ya yanına yeni bir saat ekler yada bu saati satıp farklı bir modele geçerdim. :champ:

Satmak bölümü dışında kesinlikle katılıyorum... :thumbup: Hediye etmek hariç, hiçbir saati satmadığım için...
"I fear the day when the technology overlaps with our humanity. The world will only have a generation of idiots." Albert Einstein
Kullanıcı avatarı
Triton

Mesaj Bg17 » 14 Oca 2014, 16:31

serhat200 yazdı:Serkan bence saatini satıp yine Omega alma. Omegayı çok seviyorsan bence sendeki gayet güzel üste para vermeye değmez ;)
Bence sıfır no date submariner al. Neden no date diye soracak olursan Rolexin büyüteçini sevmiyorum :evil:

+1
Time is too precious to be measured by a cheap instrument...
Kullanıcı avatarı
Bg17

Mesaj Bora71 » 14 Oca 2014, 16:45

Bence de PO satmadan mesela 8500 calibre Aqua Terra alınabilir, deri kayışlı olabilir,
2500 calibre PO spor saatiniz, AT dress watch gibi olabilir..
Kullanıcı avatarı
Bora71

Mesaj Erdem35 » 14 Oca 2014, 16:51

Bora71 yazdı:Erdem Bey, o kadar da kötü değil yaa, PO 42mm :)

Resim

Sayın Bora71 ben saat için demedim ;) saatin Serkan Hocamın bileğindeki duruşuna istinaden yorum yaptım :thumbup: Serkan hocam takdir eder ki biraz büyükçe durmuş bileğinde :? :?
Ders Alınmazsa,Tarih Tekerrür Eder....!!
Kullanıcı avatarı
Erdem35

Mesaj Bora71 » 14 Oca 2014, 17:09

Sayın Bora71 ben saat için demedim ;) saatin Serkan Hocamın bileğindeki duruşuna istinaden yorum yaptım :thumbup: Serkan hocam takdir eder ki biraz büyükçe durmuş bileğinde :? :?

Read more: viewtopic.php?f=62&t=14738&start=30#ixzz2qNkGpHqs

Erdem Bey :thumbup:
Zaten forum el birliği pardon söz birliği ile Serkan Beye PO'yu sattırmayacak, öyle gözüküyor :champ:
Kullanıcı avatarı
Bora71

Mesaj cagatay10 » 15 Oca 2014, 01:47

PO benim de aklimi epey kurcalamisti hem cussesi, hem de yakisikli durusuyla ta ki Rolex DSSD alip konuyu kapatana kadar. O yuzden kesinlikle cok basarili bir saat oldugu konusunda hemfikirim ancak maalesef sizin bilekte pek olmamis. 114060 Nispeten daha uygun fiyatiyla bence hem bileginize daha sik olur, hem de Rolex yani :)
Zaman insanları değil, armutları olgunlaştırır...
Kullanıcı avatarı
cagatay10

Yeni Omega Planet Ocean ( Cal.8500 ) Hakkında Yorum ve Öneri

Mesaj SeRxx » 16 Oca 2014, 11:48

Değerli yorumlar için herkese çok teşekkür ederim :champ: :champ:

Ayrıca gün geçtikçe forumda her anlamda gelişen yorumlar da :super: :super:

Serdar Abi :thumbup: Yorum için teşekkürler :champ:

Tolgi :thumbup:

Eskimemur yorumunuz için teşekkürler :champ: Kalınlık ciddi sorun evet, hele benin incecik bilek için apayrı bir sorun :) Bahsettiğiniz fiyatlara Eski kasa Sub. bulmak mümkün ki ben alırsam yeni seri düşünüyorum :thumbup:

Serhat Abi :thumbup: No Date ciddi ciddi aklımı kurcalayan bir model, kurlardan dolayı ertelemek zorunda kaldım :?

Aqua Terra ise genel olarak beni pek heyecanlandırmıyor. :roll: :thumbup:

Bütün yorumları tek tek değerlendirdim. Her denediğimde benim için büyük sorun olan kalınlığı, konforu göz ardı ederek hata yaptığımı anlamış oldum. Özet olarak son kararım ise; ya Planet Ocean'ın yanına iyi bir deri kayışlı saat gelecek, ya da PO gidip yerine Sub. No Date (114060) gelecek :champ:
Kullanıcı avatarı
SeRxx

ÖncekiSonraki

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Majestic-12 [Bot], ylmaz94 ve 132 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners