serhat200 yazdı:Serkan bence saatini satıp yine Omega alma. Omegayı çok seviyorsan bence sendeki gayet güzel üste para vermeye değmez![]()
Bence sıfır no date submariner al. Neden no date diye soracak olursan Rolexin büyüteçini sevmiyorum
100% +1 ..
serhat200 yazdı:Serkan bence saatini satıp yine Omega alma. Omegayı çok seviyorsan bence sendeki gayet güzel üste para vermeye değmez![]()
Bence sıfır no date submariner al. Neden no date diye soracak olursan Rolexin büyüteçini sevmiyorum
SerdarFB yazdı:SeRxx yazdı:Kriterlerim ;
-Tek saat kullanımına uygun olsun
-In-House mekanizması olsun
-Tarihi/Geçmişi olsun
-Bilinirliği yüksek olsun
Şu an eski Planet Ocean kullanmaktayım, ciddi memnunum ve kesinlikle tek saat olarak kullanıma çok uygun.
Yukarıda yazılanlar ışığında, içinde bulunduğun durum birçoğumuzun hedef olarak belirlediği ve ulaşmak için kendi bütçeleri doğrultusunda servet harcamaya hazır olduğu bir nokta... Sen bunu üzerine para vererek değiştirmenin peşindesin ki değiştirmek istediğin saat hali hazırdakinin yeni modeli.![]()
Ben olsam kesinlikle bu değişikliği yapmazdım. Ya yanına yeni bir saat ekler yada bu saati satıp farklı bir modele geçerdim.
Bora71 yazdı:Erdem Bey, o kadar da kötü değil yaa, PO 42mm![]()
Sayın Bora71 ben saat için demedimsaatin Serkan Hocamın bileğindeki duruşuna istinaden yorum yaptım
Serkan hocam takdir eder ki biraz büyükçe durmuş bileğinde
![]()
Read more: viewtopic.php?f=62&t=14738&start=30#ixzz2qNkGpHqs
Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch
Bu forumu gezen kullanıcılar: Majestic-12 [Bot], ylmaz94 ve 124 misafir
|