bengisaat yazd覺:Seikolar覺n otomatik sisteminde ve saniye 癟ark覺n覺n yata覺nda zamanla ve 繹zellikle yalaman覺n gecikmesi nedeniyle a覺nma oluuyor o nedenle bak覺mlar覺n覺n zaman覺nda yap覺lmas覺 gerekli.Bu a覺nmalar zaman hassasiyetini de etkiler.
Sonu癟 olarak Seikolarda daha s覺k sapma g繹r羹lmesinin as覺l sebeplerinden biri budur , Balans sisteminde direk olarak sapmay覺 tetikleyen bariz bir fark yoktur.
Ancak kalite a癟覺s覺ndan bakarsak Eta 癟ok daha stabil ve g羹venilir bir makinad覺r.
Bu benim tecr羹belerimle edindiim kendi g繹r羹羹md羹r,farkl覺 g繹r羹ler olabilir konuabiliriz.
Hocam benim 2 y覺l 繹nce ald覺覺m Seiko 5 SNZG15 羹zerinde 7S36 makinesinin C versiyonu var, en son revize edilmi bir makineye sahip. A ve B'ye g繹re daha az sapma olduu s繹yleniyor. Buna ramen tam rand覺manl覺 sapmas覺n覺 hesaplanamayacak kadar verimsiz ileri ve geri gidiyor. Saatin 2001 Eyl羹l 羹retimli olduunu da buldum. Ald覺覺m y覺l 2012 Haziran idi. Sizce bak覺m gerektiren bir durum var m覺, 癟羹nk羹 2012 y覺l覺na kadar saat pek de 癟al覺mam覺, yani neredeyse yok denecek kadar. Burdaki s覺k覺nt覺m a覺nmadan ziyade yalanma probleminden doabilecek sorunlar. 2012 Haziran'覺ndan bug羹ne kadar saati s羹rekli kullanmad覺m, birka癟 ay takt覺m, genel olarak saat yine uyudu. urda yakla覺k 2 haftad覺r d羹zenli tak覺yorum. Sapma ger癟ekten hesaplanam覺yor, bazen 1 dakika bazen 10 saniye sap覺yor g羹nde. Par癟alar覺n bak覺ma ihtiyac覺 var m覺d覺r sizce?
Bak覺m yapt覺racak olursam, su ge癟irme dayan覺kl覺l覺覺ndan feragat edecek miyim yoksa baz覺 yerlerde g繹rd羹羹m gibi bu dayan覺kl覺l覺k testi yapacaklar m覺d覺r? Ayd覺n Saat bu konuda g羹venilir bir distrib羹t繹r m羹d羹r?
Teekk羹r ederim.