Frax1 yazdı:Ama bunlar genel itibariyle farklı "yapıda" saatler Bülent abi

Renk renk Ingenieur olsa o zaman bana "sürpriz" değil kapak olurdu ve oturur susardım ama nedense bunu beceremiyorum
Ayrıca sayın cant "klasik" sever olarak harika saatleriniz var.Gelecekte de değerini bileceklere emanet edersiniz bunları umarım, iyi günlerde kullanın.
2 adet Portuguese ve Portofino boynuzlar disinda neredeyse ayni kasa. Cant arkadasimizin su ana kadar yüklemis oldugu saatler bir koleksiyonun belli bir zevk üzerine kuruldugunun göstergesi. Dolayisi ile her telden calsin farkli olsun mantigi ile koleksiyon yapilmaz. Yapan varsa saygi duyarim ama bu koleksiyonun genel mantigina aykiri.
Dikkat edersen, Cant'in su ana kadar yüklemis oldugu tüm saatler (diver'da buna dahil) klasik cizgileri ve sade kadranlari ile öne cikiyor.
Cant'in su ana kadar yükledigi saatler ile benim saatleri mantik cercevesinde karsilastirirsak.
Cant'in saatleri agirlikli olarak arabic/roman kadran benimkiler ise index
Cant'in saatleri klasik kasa benimkiler spor
Cant'in saatleri 42 mm agirlikli ve üzeri benimkiler 40 mm agirlikli
Cant limitli olmasina özen gösteriyor bende heritage....
Bu karsilastirma sadece koleksiyon mantigini vurgulamak adina idi. Dur bakalim daha neler cikacak Cant arkadasimizin sandigindan

Belki o zaman bu mesaji update eder degisiklikler yapariz ama zannetmiyorum.
TÜRK'üm!!! Ülkem TÜRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TÜRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...