TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

TSF Bugün Kolunuzda Hangi Saat Var? / Daily Wrist Shot Arşiv

Her An Her Yerde Saat Günlüğü

Re: Bugün Kolunuzda Hangi Saat Var?

Mesaj Clk » 26 May 2010, 20:02

cant yazdı:bu iwc'leri 15-20 yıl sonra etrafta birkaç yüz euroya bulabilmek mümkün olacaktır umarım :?

Who knows? :lol:
TÜRK'üm!!! Ülkem TÜRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TÜRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Kullanıcı avatarı
Clk

Mesaj Clk » 27 May 2010, 07:06

Frax1 yazdı:Ama bunlar genel itibariyle farklı "yapıda" saatler Bülent abi :) Renk renk Ingenieur olsa o zaman bana "sürpriz" değil kapak olurdu ve oturur susardım ama nedense bunu beceremiyorum :)

Ayrıca sayın cant "klasik" sever olarak harika saatleriniz var.Gelecekte de değerini bileceklere emanet edersiniz bunları umarım, iyi günlerde kullanın.

2 adet Portuguese ve Portofino boynuzlar disinda neredeyse ayni kasa. Cant arkadasimizin su ana kadar yüklemis oldugu saatler bir koleksiyonun belli bir zevk üzerine kuruldugunun göstergesi. Dolayisi ile her telden calsin farkli olsun mantigi ile koleksiyon yapilmaz. Yapan varsa saygi duyarim ama bu koleksiyonun genel mantigina aykiri.

Dikkat edersen, Cant'in su ana kadar yüklemis oldugu tüm saatler (diver'da buna dahil) klasik cizgileri ve sade kadranlari ile öne cikiyor.

Cant'in su ana kadar yükledigi saatler ile benim saatleri mantik cercevesinde karsilastirirsak.

Cant'in saatleri agirlikli olarak arabic/roman kadran benimkiler ise index
Cant'in saatleri klasik kasa benimkiler spor
Cant'in saatleri 42 mm agirlikli ve üzeri benimkiler 40 mm agirlikli
Cant limitli olmasina özen gösteriyor bende heritage....

Bu karsilastirma sadece koleksiyon mantigini vurgulamak adina idi. Dur bakalim daha neler cikacak Cant arkadasimizin sandigindan :) Belki o zaman bu mesaji update eder degisiklikler yapariz ama zannetmiyorum.
TÜRK'üm!!! Ülkem TÜRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TÜRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Kullanıcı avatarı
Clk

Mesaj Cant » 27 May 2010, 09:28

günaydın :)

iwc çaplarımız 42, 43 ve 44 diye gitti, biraz daha büyür, biraz daha küçülür ama koleksiyon yakında biter zaten, o yüzden iwc'lere bir ara verip, yaklaşık 11 sene önce sadece design olarak (marc newson) çok beğenip bir görüşte aldığım, bayağı bir süre günlük olarak taktığım, gören herkesin ilgiyle incelediği, daha sonra batıp şimdilerde tekrar canlanmaya çalışan bir markanın bir modeli var. ismi pek bilinmez ama zamanında ciddi fiyatlara satılıyordu. koleksiyonun alakasız modelidir.

ikepod hemipode automatic chronograph gmt limited

Resim
Kullanıcı avatarı
Cant

Mesaj Frax » 27 May 2010, 09:37

Ikepod alamet-i farikası yuvarlak kasa olan bir marka diye biliyorum.Umarım yanılmıyorumdur.Güzel bir saat :)
Kullanıcı avatarı
Frax

Mesaj Cant » 27 May 2010, 11:31

ikepod manatee var, muhtelif renklerde...

Resim
Kullanıcı avatarı
Cant

Mesaj Clk » 27 May 2010, 21:10

Güzel IWC'lerin üzerine bu IKEA :) pekte uymadi...

Söyle G serisinin alerji kaptigi güzel bir saat koyalimda baslik yine kendine gelsin :)

Resim
Kullanıcı avatarı
Clk

Mesaj Clk » 27 May 2010, 21:13

Bu arada Cant, senden daha kaliteli fotograflar bekliyoruz. Böyle güzelim saatleri gercekten de düsük kaliteli fotograflar ile harcama lütfen...

P.S. Saka niyetli yazmadim. Ciddiyim. Yakismiyor.
Kullanıcı avatarı
Clk

Mesaj Cant » 27 May 2010, 23:05

yok, onunla çok uğraşamıyorum gerçekten.
Kullanıcı avatarı
Cant

ÖncekiSonraki

Dön TSF Bugün Kolunuzda Hangi Saat Var - Daily Wrist Check

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Energie, tt59 ve 140 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners