Herkese afiyet olsun. Harikulade kareler gelmi.
Ernest0, ger癟ekten harika bir koleksiyona sahipsin u s覺ralar. Bence sen beni dinle, biraz daha beklet onlar覺.
2fast 癟ok g羹zel yazm覺s覺n. O zaman, son zamanlarda i癟tiim ve bu bal覺k alt覺nda daha 繹nceden konuulmam覺 羹r羹nler ile devam edelim.
Oliva special release sampler'覺n dan 癟覺kan prototip bir puro. zel y羹z羹羹 ve toplamda 1000 adet 羹retilmi olmas覺, 繹zel bir sampler ile gelmesi beni tatmin etmedi. Beklentilerim son derece alt覺ndayd覺.

Psyko olduk癟a yeni, fakat f/p olarak 癟ok beendiim bir puro oldu. stelik y羹z羹羹 癟ok orijinal.

Ave Maria reconquista'n覺n biraz fazla abart覺ld覺覺n覺 d羹羹n羹yorum. Olduk癟a baar覺l覺 bir puro fakat y羹ksek fiyat覺 ile o fiyat aral覺覺nda ki rakiplerinin g繹lgesinde kal覺yor. Yinede bulabilirseniz humidorunuza 1-2 dal eklemenizi 繹neririm

Rocky Patel Burn. 襤lk bata sadece Rocky Patel'in Florida'daki Burn adl覺 lounge'覺nda sat覺lan 繹zel bir puro. u anda art覺k piyasaya a癟覺ld覺. Olduk癟a baar覺l覺 bir 羹r羹nd羹. Hatta 15th year anniversary ile denediim en iyi Rocky Patel diyebilirim.

Tatuaje Black Label Corona Gorda. Tek kelime ile; muazzam! Limitli 羹retime sahip black label serisinden daha 繹nce bir ka癟 vitolay覺 denemitim fakat corona gorda beni tamamen baka bir d羹nyaya g繹t羹rd羹 diyebilirim. Aa覺 yukar覺 sadece 20.000 dal 羹retilen corona gorda'dan bulabilirseniz kutuyla(asl覺nda sert plastik bir kavanoz ile geliyor) al覺n. Souk 癟ekimde g繹rd羹羹m en baar覺l覺 purolardan birisiydi, puroyu yakmadan az覺mda 1 saat tutabilirim.

Padron 1964 Naturalleri bu bal覺k alt覺nda hi癟 g繹rmedim san覺r覺m. Maduro'lar varken bir 癟ok kii sebepsizce naturallerden uzak durmay覺 tercih ediyor. 襤lk bata bende naturallere kar覺 olduk癟a 繹n yarg覺l覺yd覺m fakat i癟tiim K羹ba'lara en yak覺n non-Cuban purolar oldu kendileri. Hatta art覺k 癟ounlukla 64'lerde natural, 26'larda maduro tercih edeceim. 1964 naturallerin en b羹y羹k sorunu sonlar覺na doru yaanan a覺r覺 ac覺lama. Onun d覺覺nda ger癟ekten harikulade purolar. Eletirme i癟in mojitoyu tavsiye ederim.

Hen羹z piyasaya yeni 癟覺kan My Father cigars la antiguedad olduk癟a baar覺l覺 bir puroydu. Flor de antillas'覺n 2012'de Cigar aficionado taraf覺ndan d羹nyan覺n en iyi purosu se癟ilmesi abart覺 olsa da, olduk癟a baar覺l覺 orta g繹vdeli bir puroydu. la antiguedad ise flor de antillastan daha sert daha g羹癟l羹 aromalara sahip bir puro. Denemenizi tavsiye ederim. S覺rf y羹z羹kte yaratt覺klar覺 sanat i癟in bile deneme ans覺n覺 hak ediyor.

Koleksiyonuma eklediim, uzun zamand覺r arad覺覺m bir ka癟 繹zel 羹r羹n.