baskentco,
Size ya da bakas覺na y繹nelik kasti bir deerlendirmem yok. Ben bir saat forumunda her markan覺n doru bi癟imde tart覺覺lmas覺ndan yanay覺m. Markac覺l覺a ve bu nedenle leyhte ve aleyhte gruplamalara kar覺y覺m. Ancak bu durum her yerde var. Ayr覺ca gruplamay覺 ve polemii seven bir toplumuz.
rnein eletirilerin her marka i癟in yap覺c覺 ve objektif olmas覺 gerekir. Herkes her eyi ayn覺 perspektiften g繹rmek zorunda olmamal覺. Bir
saatin, kullan覺lan deerli metaller, hammadde kalitesi ve 羹retim ekline bal覺 olarak, teknik olarak yakla覺k maliyeti bellidir. Bunun d覺覺nda kalan unsurlar bata marka imaj覺 olmak 羹zere bir癟ok deikene bal覺.
Forum i癟erisinden kimseyle yak覺n arkadal覺覺m yok. 襤stisnas覺, zaman zaman g繹r羹t羹羹m ve tecr羹besinden 癟ok yararland覺覺m Cengiz bey dir. Bunun d覺覺nde teorik bilgilerini ve nazik tarzlar覺n覺 sevdiim Modern60, g羹rcalar gibi kat覺l覺mc覺lar var.
Ayr覺ca tarz覺n覺 beendiimi a癟覺k癟a ifade ettim serdarFB gibi zevkle takip ettiim kat覺l覺mc覺lar ve benzer tarzda 羹yeler var ki bu forumu ger癟ekten takip edilir hale getiriyorlar. Bunlar覺 g繹z 繹n羹nde tutarak forumun seviyesini ayarlamaya yard覺mc覺 olacak yaz覺malardan yanay覺m.
Mrbars da esprili ve k覺sa yoldan net g繹r羹 ifade eden kat覺l覺mc覺lardan. Yazd覺klar覺n覺n bir b繹l羹m羹 olay覺 net bir bi癟imde 繹zetliyor.
Ben Vostok da Rolex de tak覺yorum. Eer b羹t癟e olarak belirlediim s覺n覺r覺 amasa butik 羹retim modern mekanizmalara sahip markalardan da edinmek isterim.
Rolex ya da Vostok hi癟bir saati atm覺yorum. Bu nedenle atmak s繹z羹 ne kar覺y覺m. Ama dert etmemek Vostok ve benzerleri i癟in kolayca s繹ylenebilir. 羹nk羹 maddi deerleri yok.
vg羹leriniz i癟in tk ederim.
Umar覺m yeterli a癟覺klamalard覺r...

"I fear the day when the technology overlaps with our humanity. The world will only have a generation of idiots." Albert Einstein