TSF yelerine zel 襤ndirimli L羹ks Saat Modellerini 襤ncelemek 襤癟in T覺klay覺n覺z

Vostok Amphibian 10398B Kutu A癟覺l覺覺

Rus Saatleri Hakk覺nda Bilgilere Ulaabileceiniz B繹l羹m

Re: Vostok Amphibian 10398B Kutu A癟覺l覺覺

Mesaj mrbars » 22 Au 2014, 10:44

Triton :champ:

Sar覺覺nlara etkisi bu kadar net olsayd覺 ve modeli de bilseydim, inan bana forumda bu sat覺r覺 dahi yazarak vakit kaybetmezdim :D

Abraham Lincoln k覺sm覺 arada kulland覺覺m覺z bir espri. Yaz覺n覺n ciddiyetini art覺rmak i癟in 羹nl羹 kiilerden al覺nt覺 yap覺yoruz :D
Bknz :arrow: :arrow: http://forum.saatforumu.com/viewtopic.php?f=197&t=7975&p=230871&230866#axzz3B6W8DSWV

S繹ylemek istediim hususu umar覺m a癟覺klayabilmiimdir. 襤nsan覺n doas覺 gerei saat, ayakkab覺, otomobil gibi kiisel kullan覺ma ait objelerde matematiksel veyahut objektif dorular temelde ge癟erliliini yitiriyor. Temelde flu olan dorular覺n 羹zerine ina ettiimiz her t羹rl羹 yorum, fikir ve yarg覺 da, mant覺ksal g繹z羹kse de temelden gelen fluluunu korumakta.

2fast'in imzas覺ndaki gibi, maalesef t羹m bu muhabbetin doru 繹zeti: "it's just a watch"' :champ:
Kullan覺c覺 avatar覺
mrbars

Ya: 50
Kay覺t: 07 Mar 2012, 12:39

Mesaj uzbey33 » 22 Au 2014, 11:40

Mrbars, sar覺覺nlar konusunda u 100 dolarl覺k invicta'n覺n ilgi 癟ekmediini g繹rmedim ben hi癟. i癟inin alt覺n kaplama olmas覺 m覺 art覺k, sar覺 rengin 覺覺l 覺覺l k覺p覺r k覺p覺r parlamas覺 m覺, 癟ap覺n覺n ve y羹ksekliinin b羹y羹k olmas覺n覺n bilin癟alt覺nda yaratt覺覺 etki mi... bilemiyorum :thumbup: :D

Resim
collecting is fun. instagram--> uzbey33: saat, uzbey: seyahat
Kullan覺c覺 avatar覺
uzbey33

Ya: 45
Kay覺t: 05 ub 2010, 19:18

Mesaj Hsnmrycl » 22 Au 2014, 17:27

50 tane vostok incelemesi yap覺m hi癟 b繹yle felsefe yap覺lmad覺 :(
akolsun...
繹d tengri aysar; kii ogl覺 kop 繹lgeli t繹r羹mi.
Kullan覺c覺 avatar覺
Hsnmrycl

Ya: 41
Kay覺t: 12 Mar 2011, 03:57

Mesaj baskentco » 23 Au 2014, 18:10

merhabalar,
ben telefondan yazd覺覺m i癟in fazla uzun yazamayaca覺m.
triton, 繹ncelikle ben incelemenizde vostok saatinizin olumlu olumsuz yanlar覺n覺 a癟覺k癟a yazd覺覺n覺z i癟in incelemenize yaz覺mda deindiim noktalarda 繹vg羹lerde bulunmutum, rolex ile ilgili hi癟bir yorumum yoktu. 5 y覺lda atmak 繹rneini de vostok i癟in s繹ylediiniz 繹n kabuluyla deinmitim. yan覺t覺n覺zda rolexe deinmeniz benim i癟in surpriz oldu.
serdarfb yaz覺s覺nda 癟ok g羹zel bir n羹ansa deinmi, ben panerai i癟in moda saati ifadesi kullanmam kesinlikle, ancak kendine 繹zg羹 stili sebebiyle d羹nyada ve turkiyede bilhassa pop羹lerden ziyade farkl覺 stillerle kendini yans覺tmak isteyen 羹nl羹ler markan覺n pop羹lerliini artt覺rm覺t覺r. bu da rolex omega vb tarz覺 sponsorluk deil gercekten o marka tercih edildii i癟in olmutur. rolex almay覺 d羹羹nen biri panerainin pahal覺 olduunu herkes anlayamaz diye dert edebilirken, jlc d羹羹nen biri paneraiyi fazla piyasa oldu diye d羹羹nebilir bile belki amiyane tabirle. iwc de panerai gibi mesela.
kat覺lmad覺覺m tek nokta bana rolex ile ilgili sert tart覺malarda bulunmu demeniz. ben rolex ile ilgili tart覺malarda bulunmad覺m, d羹nyan覺n en yayg覺n saatine yayg覺n dediim i癟in sald覺r覺lara urad覺m. bak覺n mesela, mrbars覺n yaz覺s覺n覺 okuyorum, yaz覺daki fikre kat覺l覺yorum, ilkel kabilelerde dahi tam hat覺rlayamad覺覺m saat benzeri art覺k 癟al覺mayan materyallerin s羹s ama癟l覺 tak覺ld覺覺na dair okuduum bieyleri hat覺rl覺yorum, ancak yaz覺n覺n sonuna geliyorum verdii eye 繹rnekler terbiye s覺n覺rlar覺 d覺覺. evet, ucuz bir seikosu var diye gs yi d羹羹n羹p rolexten daha iyi demek ekonomik sebepli tansiyon, gerginliin yans覺mas覺. fakat rolex ile ayn覺 paraya gs alm覺 birisinin bu d羹羹ncesini ifade etmesine sa癟malama demek, ite bu o kompleks ve sa癟malama olmas覺n? bir distrib羹t繹r羹n d羹nyan覺n en yayg覺n saatine 繹zg羹n deil demesine rolex sahiplerinin tepki g繹stermesine sa癟malama demek de 覺k deil, kasdettiin oysa, ancak patek philippein sahibine sorulan, t羹m horoloji aleminde konuulan bir konuyu forumumuzda konumaya sa癟malama nas覺l deniyor bunu anlamak m羹mk羹n deil. yahu patekin sahibi r繹portaj覺 yapan kiiye b繹yle birey dememiken patek firmas覺n覺n sahibi olmayanlar覺n bu zihniyeti acaba hangi psikolojinin mam羹l羹??? burada 繹le biey var, belli gruplar kendi i癟inde akalaacak, geyik yapacak. d覺ardan biri biey dediinde alay edilecek. rolexi veya baka bir sahibi eletiren varsa da alamad覺覺 i癟in yaZan kompleks sahibi. valla bu ucuz d羹羹nce her eletiriyi engellemeyi baaram覺yor.
Kullan覺c覺 avatar覺
baskentco

Kay覺t: 15 Kas 2010, 04:24

Mesaj Triton » 24 Au 2014, 12:43

baskentco,

Size ya da bakas覺na y繹nelik kasti bir deerlendirmem yok. Ben bir saat forumunda her markan覺n doru bi癟imde tart覺覺lmas覺ndan yanay覺m. Markac覺l覺a ve bu nedenle leyhte ve aleyhte gruplamalara kar覺y覺m. Ancak bu durum her yerde var. Ayr覺ca gruplamay覺 ve polemii seven bir toplumuz.

rnein eletirilerin her marka i癟in yap覺c覺 ve objektif olmas覺 gerekir. Herkes her eyi ayn覺 perspektiften g繹rmek zorunda olmamal覺. Bir
saatin, kullan覺lan deerli metaller, hammadde kalitesi ve 羹retim ekline bal覺 olarak, teknik olarak yakla覺k maliyeti bellidir. Bunun d覺覺nda kalan unsurlar bata marka imaj覺 olmak 羹zere bir癟ok deikene bal覺.

Forum i癟erisinden kimseyle yak覺n arkadal覺覺m yok. 襤stisnas覺, zaman zaman g繹r羹t羹羹m ve tecr羹besinden 癟ok yararland覺覺m Cengiz bey dir. Bunun d覺覺nde teorik bilgilerini ve nazik tarzlar覺n覺 sevdiim Modern60, g羹rcalar gibi kat覺l覺mc覺lar var.

Ayr覺ca tarz覺n覺 beendiimi a癟覺k癟a ifade ettim serdarFB gibi zevkle takip ettiim kat覺l覺mc覺lar ve benzer tarzda 羹yeler var ki bu forumu ger癟ekten takip edilir hale getiriyorlar. Bunlar覺 g繹z 繹n羹nde tutarak forumun seviyesini ayarlamaya yard覺mc覺 olacak yaz覺malardan yanay覺m.

Mrbars da esprili ve k覺sa yoldan net g繹r羹 ifade eden kat覺l覺mc覺lardan. Yazd覺klar覺n覺n bir b繹l羹m羹 olay覺 net bir bi癟imde 繹zetliyor.

Ben Vostok da Rolex de tak覺yorum. Eer b羹t癟e olarak belirlediim s覺n覺r覺 amasa butik 羹retim modern mekanizmalara sahip markalardan da edinmek isterim.

Rolex ya da Vostok hi癟bir saati atm覺yorum. Bu nedenle atmak s繹z羹 ne kar覺y覺m. Ama dert etmemek Vostok ve benzerleri i癟in kolayca s繹ylenebilir. 羹nk羹 maddi deerleri yok.

vg羹leriniz i癟in tk ederim.

Umar覺m yeterli a癟覺klamalard覺r... ;)
"I fear the day when the technology overlaps with our humanity. The world will only have a generation of idiots." Albert Einstein
Kullan覺c覺 avatar覺
Triton

Ya: 65
Kay覺t: 24 Haz 2012, 12:14

Mesaj Triton » 24 Au 2014, 12:53

Hsnmrycl yazd覺:50 tane vostok incelemesi yap覺m hi癟 b繹yle felsefe yap覺lmad覺 :(
akolsun...

Hsnmrycl b繹l羹m sorumlusu olarak daha etkili incelemeler bekliyoruz.

nein Vostoklar覺n in 羹retimi mekanizmalar kullan覺ld覺覺 ve bunlar覺n kalitesiz olduklar覺 y繹n羹ndeki iddialara dair g繹r羹lerinizi alal覺m.... :D

Vostok forumuna katk覺 olmas覺 i癟in movement 覺 ETA ile deitireyim diyorum.... Alaca覺 hit imdiden garanti.... ;)
"I fear the day when the technology overlaps with our humanity. The world will only have a generation of idiots." Albert Einstein
Kullan覺c覺 avatar覺
Triton

Mesaj Triton » 24 Au 2014, 13:05

Bir aka ama asl覺nda temenni de ekleyeyim,

rnein varsayal覺m ki, saat forumu Rolex in a癟覺k noktalar覺n覺 a癟覺k ve se癟ik ve hedef kitlesini etkileyebilecek bi癟imde ortaya koysa ne kazan覺l覺r ya da ne kaybedilir di?

Unutmayal覺m ki alt覺 doldurulmu doru ve tarafs覺z eletiri t羹keticinin en b羹y羹k dostudur.

Rolex vb markalar覺n s羹rekli artan fiyatlar覺, dier kalitesi ile 繹ne 癟覺kan markalara da fiyat olarak yans覺maktad覺r.....
Kullan覺c覺 avatar覺
Triton

Mesaj Hsnmrycl » 25 Au 2014, 00:05

b繹l羹m sorumlusu olarak elimden gelen bu :(
kimse raketa'n覺n r'sini bilmezken big zero incelemeri yap覺yordum 8-)
forumun bu k覺sm覺nda rus saat癟iliinde 繹zel bir yeri olan neredeyse her model incelendi ;)
sadece ben deil, bata gurcaglar hocam olmak 羹zere her 羹ye buna katk覺 yapt覺 :super:
bundan sonra s覺ra bu b繹l羹m vas覺tas覺yla rus saatlerini tan覺y覺p ilgi duyan saatseverlerde :)

u anda "ucuz" denilecek fiyatlara sat覺lan her 羹r羹nde olduu gibi mekanik saatlerde de 癟in etkisi mutlaka vard覺r.
ama vostok mekanizmalar覺n tamamen 癟inde 羹retiliyor olduu konusunda kesin bir bilgim yok.
bilmiyorum buna gerek duyarlar m覺...
yine de bir bak覺naca覺m :thumbup:

sizin rus/eta karmas覺 saatinizi de merakla bekliyorum.
selamlar
繹d tengri aysar; kii ogl覺 kop 繹lgeli t繹r羹mi.
Kullan覺c覺 avatar覺
Hsnmrycl

Ya: 41
Kay覺t: 12 Mar 2011, 03:57

ncekiSonraki

D繹n TSF Rus Saatleri - Russian Watches

Kimler 癟evrimi癟i

Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: Hi癟 bir kay覺tl覺 kullan覺c覺 yok ve 13 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners