TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

TSF Yakuza Samurai Ninja / Sadece Japon

Her An Her Yerde Saat Günlüğü

Re: TSF Yakuza Samurai Ninja / Sadece Japon

Mesaj MaLi » 20 Oca 2015, 22:38

Diyafram yüksek olmuş evet :D menü-özel işlev ayarlarından yüksek iso kumlanma giderme ve uzun pozlama kumlanma giderme gibi ayarları tamamen kapatırsan imajda gözle görülür netlik hissedersin. Tabi bu söylediğim jpeg için geçerli tavsiyem her fotoğrafı raw çekmen. O güzel fotoğrafların bir çoğu ham fotoğraftan elde ediliyor.
Kullanıcı avatarı
MaLi

Mesaj Miriel » 20 Oca 2015, 22:46

MaLi yazdı:Diyafram yüksek olmuş evet :D menü-özel işlev ayarlarından yüksek iso kumlanma giderme ve uzun pozlama kumlanma giderme gibi ayarları tamamen kapatırsan imajda gözle görülür netlik hissedersin. Tabi bu söylediğim jpeg için geçerli tavsiyem her fotoğrafı raw çekmen. O güzel fotoğrafların bir çoğu ham fotoğraftan elde ediliyor.

Teşekkürler, ikisini de kapattım. :champ: Bu akşam birkaç deneme daha yapacağım. Peki ışığı nasıl sağlıklı bir şekilde yumuşatabilirim ?
NOBLESSE OBLIGE!
Kullanıcı avatarı
Miriel

Mesaj Miriel » 20 Oca 2015, 23:14

Resim

Diğerine göre daha iyi :) Kumlanma kalmadı dediğiniz gibi ancak ışık konusunda da biraz çalışmam lazım. :champ:
NOBLESSE OBLIGE!
Kullanıcı avatarı
Miriel

Mesaj Bond » 20 Oca 2015, 23:16

Miriel bunu az önce yazışma sonrası elde tutarak çektim jpeg olarak. Işık durumu olarak sadece monitör ışığı var. Exif 8.8 mm f 1/8 Pozlama süresi 0.05 sn ( 1/20 ) ISO 800 mod otomatik. Picassa'da biraz fotoğrafı karartıp web için düşük boyutta kayıt ettim. O çekilen fotoğraf için cep telefonu ışığı demiştin. Sanırım yumuşak ışık olarak sende o tarz monitor veya telefon ışığı gibi bir şey kullanabilirsin. Elbette ışık tek taraftan gelse bile bu senin tam sorduğun tarz olmadı gibi ama cam çok hoş çıktı.

MaLi örnek bunu RAW çeksek çok daha iyi mi olur yoksa uğraştığımıza değecek bir fark olmaz mı? Eğer RAW ile çekersek daha sonra hangi program ile işlemem gerekecek? Bir de çok uğraştırıcı bir işlem midir? :? Forum günlük paylaşımlar için çok önemli değil ama daha detaylı model inceleme fotoğrafları için RAW kullanmak güzel olabilir. Şimdiden cevaplar için teşekkürler :champ:

Resim
Kullanıcı avatarı
Bond
Administrator

Mesaj Bond » 20 Oca 2015, 23:23

Miriel yazdı:Resim

Diğerine göre daha iyi :) Kumlanma kalmadı dediğiniz gibi ancak ışık konusunda da biraz çalışmam lazım. :champ:

Çok daha net olmuş :champ: Bravo :thumbup:
Kullanıcı avatarı
Bond
Administrator

Mesaj KKarakuş » 20 Oca 2015, 23:27

Miriel yazdı:
KKarakuş yazdı:Doğrudur, yakın sayılır :D

O zaman SKX009 hayırlı olsun. :D :lol:

Bu da olmadı :D

Bu arada fotoğraflar çok güzel ellerinize sağlık. :geek: :thumbup:
" İnsanlar hangi dünyaya kulak kesilmişse, öbürüne sağır..! " / İsmet ÖZEL
Kullanıcı avatarı
KKarakuş

Mesaj Miriel » 20 Oca 2015, 23:34

Bond yazdı:Miriel bunu az önce yazışma sonrası elde tutarak çektim jpeg olarak. Işık durumu olarak sadece monitör ışığı var. Exif 8.8 mm f 1/8 Pozlama süresi 0.05 sn ( 1/20 ) ISO 800 mod otomatik. Picassa'da biraz fotoğrafı karartıp web için düşük boyutta kayıt ettim. O çekilen fotoğraf için cep telefonu ışığı demiştin. Sanırım yumuşak ışık olarak sende o tarz monitor veya telefon ışığı gibi bir şey kullanabilirsin. Elbette ışık tek taraftan gelse bile bu senin tam sorduğun tarz olmadı gibi ama cam çok hoş çıktı.

Bond Başkan çok hoş kare olmuş. :champ: Monitör fikri mantıklı ben de bir kare çektim, upload ediliyor. :)
NOBLESSE OBLIGE!
Kullanıcı avatarı
Miriel

Mesaj Miriel » 20 Oca 2015, 23:39

Bond yazdı:Çok daha net olmuş :champ: Bravo :thumbup:

Teşekkürler. :champ: :champ:

Yeni karemiz de gelsin. :D Bu kareler için SKX gibi sağlam lumeli bir saat çok daha güzel olur. :)
Resim

8.0, f/2.8, ISO100
En son Miriel tarafından 20 Oca 2015, 23:42 tarihinde düzenlendi, toplamda 2 kere düzenlendi.
NOBLESSE OBLIGE!
Kullanıcı avatarı
Miriel

ÖncekiSonraki

Dön TSF Bugün Kolunuzda Hangi Saat Var - Daily Wrist Check

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 95 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners