MaLi yazdı:Diyafram yüksek olmuş evetmenü-özel işlev ayarlarından yüksek iso kumlanma giderme ve uzun pozlama kumlanma giderme gibi ayarları tamamen kapatırsan imajda gözle görülür netlik hissedersin. Tabi bu söylediğim jpeg için geçerli tavsiyem her fotoğrafı raw çekmen. O güzel fotoğrafların bir çoğu ham fotoğraftan elde ediliyor.
Bu akşam birkaç deneme daha yapacağım. Peki ışığı nasıl sağlıklı bir şekilde yumuşatabilirim ?

Miriel yazdı:
Diğerine göre daha iyiKumlanma kalmadı dediğiniz gibi ancak ışık konusunda da biraz çalışmam lazım.
Bravo Miriel yazdı:KKarakuş yazdı:Doğrudur, yakın sayılır
O zaman SKX009 hayırlı olsun.![]()
Bond yazdı:Miriel bunu az önce yazışma sonrası elde tutarak çektim jpeg olarak. Işık durumu olarak sadece monitör ışığı var. Exif 8.8 mm f 1/8 Pozlama süresi 0.05 sn ( 1/20 ) ISO 800 mod otomatik. Picassa'da biraz fotoğrafı karartıp web için düşük boyutta kayıt ettim. O çekilen fotoğraf için cep telefonu ışığı demiştin. Sanırım yumuşak ışık olarak sende o tarz monitor veya telefon ışığı gibi bir şey kullanabilirsin. Elbette ışık tek taraftan gelse bile bu senin tam sorduğun tarz olmadı gibi ama cam çok hoş çıktı.
Monitör fikri mantıklı ben de bir kare çektim, upload ediliyor. Bond yazdı:Çok daha net olmuşBravo

Dön TSF Bugün Kolunuzda Hangi Saat Var - Daily Wrist Check
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 98 misafir
|
||||||||||||||