Zannederim ki eta da 7 g羹n rezervli makina yapabilir, ama in house manfacturer bir firma bu emein kar覺l覺覺n覺 fiyat覺na fazlas覺yla yans覺t覺rken belki eta b繹yle bir pazarlama satratejisini oturtamayabilir. Sonu癟ta eta 癟at覺r 癟at覺r mekanizma 羹retip satmak 羹zerine bir balamda ilerliyor. Belki 繹yle d羹羹nebiliriz, eta kaliteli bir tak覺m elbise 羹reticisi retail firmas覺d覺r. Al覺rs覺n覺z g羹venle giyersiniz, kaliteye de makul fiyata ula覺rs覺n覺z. In house firmalar覺n 癟ou i癟inse ismi olan, kendini kan覺tlam覺 ve bir tak覺m ekstralar sunan modac覺lar diyebiliriz belki. Benim nezdimde s覺rf in house olduu i癟in temel ilevleri bana sunan bir mekanizmaya y羹ksek meblalar bay覺lmak 癟ok mant覺kl覺 olmayabilir san覺yorum. Yani mevzu in house ise, in house oluunun yan覺nda mesela dediiniz gibi 7 g羹n rezerv ya da komplikasyon gibi baz覺 ekstralar覺 bana sunduunda daha manal覺 bir yere oturuyor gibi. Ama bir Nomos s繹z konusuysa burada tasar覺m daha 繹n planda beni cezbedip, in house oluu da cabas覺 haline gelir, o da ayr覺 bir balam. Bir benzetme daha kuray覺m gelmiken

Bina yal覺t覺m覺nda yal覺t覺m malzemesini, d羹belleri, s覺va alt覺 katmanlar覺, s覺va filesini ve s覺vay覺 ayr覺 kaynaklardan temin ederek bir cephe yal覺t覺m sistemi oluturabiliriz. Bir de bunu test edilmi bir sistem halinde b羹t羹n komponentleri ile tasarlam覺 ve piyasaya sonu癟 羹r羹n olarak sunan 癟繹z羹mler vard覺r. Daha g羹venilir gelir 癟羹nk羹 sistem bir b羹t羹n olarak ele al覺n覺p tasarlanm覺t覺r. San覺r覺m in house 羹retimde de b繹yle bir g羹ven durumundan bahsedebiliriz eer firma kendini bu anlamda kan覺tlam覺sa. Bir de sorum olacak, alt-orta segment manufacturer firmaya 繹rnek olarak hangilerini verebilirsiniz?