TSF yelerine zel 襤ndirimli L羹ks Saat Modellerini 襤ncelemek 襤癟in T覺klay覺n覺z

Rolex Oyster Perpetual No Date 116000 Kutu A癟覺l覺覺

襤svi癟re ve Avrupa Mekanizmal覺 Saat 襤ncelemeleri ve Kutu A癟覺l覺lar覺 B繹l羹m羹
Forum kurallar覺
Say覺n yeler TSF'ye Ho Geldiniz, 襤svi癟re Saat 襤ncelemeleri B繹l羹m羹m羹zde yelerimizin ve TSF'nin 襤nceledii 襤svi癟re ve Avrupa retimi Mekanizmal覺 Saat Marka ve Modellerinin Kutu A癟覺l覺, 襤zlenim, Teknik Mekanizma Verileri, Makro Fotoraf, Video, Tavsiye ve Yorumlar覺n覺 Kapsayan Bir癟ok Deerlendirme Kriterine Ulaabilirsiniz.

襤yi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Rolex Oyster Perpetual No Date 116000 Kutu A癟覺l覺覺

Mesaj Yase » 06 May 2015, 09:56

Moralim hakikaten a覺r覺 bozuldu. Deiim yoluna nas覺l gideceim direk servise y繹nlendirecekler.. Atomik saatten ayarl覺yorum ve oradan kontrol ediyorum saati.
Yase

Kay覺t: 21 Eyl 2014, 17:19

Mesaj Bora71 » 06 May 2015, 10:16

Ben Rhodium'dan alm覺t覺m, kendileri servis ve garanti veriyorlar, Rolex'in bilgisi dahilinde bu ii yapt覺klar覺n覺 d羹羹n羹yorum. Moralinizi bozmay覺n ya, sonu癟ta g羹癟l羹 bir marka, 羹r羹n羹 arkas覺nda duracakt覺r. Saati a癟t覺rmak konusundaki hassasiyetinizi anl覺yorum ancak o kadar da 癟ekinilecek bir konu bence deil, zaten 3-5 sene sonra mekanik bak覺m veya s覺zd覺rmazl覺k contalar覺n覺n yenilenmesi i癟in a癟覺lacak, her a癟覺ld覺覺nda saati 癟izip vereceklerini de sanm覺yorum, o kadar da k繹t羹 olamaz ya..
Kullan覺c覺 avatar覺
Bora71

Ya: 53
Kay覺t: 20 Ara 2012, 14:49

Mesaj Tgm » 06 May 2015, 10:20

Bence 繹l癟羹me bir hafta devam edin. Ufak n羹anslar bile sapmalarda belirleyici olabiliyor. (Gece saatin hangi a癟覺yla b覺rak覺ld覺覺, manyetik alanlar vs..) Bir keresinde forumdan Razz arkada覺m覺z覺n ald覺覺 Tag Heuer'in ilk zamanlar g羹nde 5dk ileri gittiini okumutum. Ald覺覺 kii n羹kleer fizik癟iymi. Fakat saat k覺sa zamanda 5dk'lardan 15-20 sn'lere d羹m羹.

Saatinizden soumay覺n. Yeni al覺nan bir ara癟 bile mesela ilk zamanlar fabrika t羹ketim deerlerinin 2 kat覺 kadar yak覺t t羹ketimi ger癟ekletirebilirler. Zamanla stabil olur. Ben na癟izane servis ve deiim i癟in biraz daha beklenilmesi taraftar覺y覺m. 襤ki haftal覺k bir saat daha.. ;) Ama sal覺kl覺 繹l癟羹mlere devam edin :thumbup:
"I'm gonna make him an offer he can't refuse."
Kullan覺c覺 avatar覺
Tgm

Ya: 37
Kay覺t: 24 ub 2014, 15:17

Mesaj creeindian » 06 May 2015, 23:46

Yase yazd覺:Moralim hakikaten a覺r覺 bozuldu. Deiim yoluna nas覺l gideceim direk servise y繹nlendirecekler.. Atomik saatten ayarl覺yorum ve oradan kontrol ediyorum saati.

Evet hat覺r覺 say覺l覺r paralara saat al覺yorsunuz ve markan覺n size taahh羹t ettii 繹zelliklerden birini almak hakk覺n覺z, sonu癟ta cosc sertifikal覺 bir alet en 癟ok +6/-5 aral覺覺nda olmal覺 ve sizinki bu aral覺覺n bir hayli d覺覺nda.

Sizin durumu iyi anl覺yorum, benzerini yaad覺m, yine hat覺r覺 say覺l覺r miktara bir saati ald覺覺mda ilk yapt覺覺m ey zaman 繹l癟mek oldu ve ilk 繹l癟羹m羹mde +23 sn /g羹n 繹l癟t羹m. Sizin gibi farkl覺 kombinasyonlarda defalarca 繹l癟羹m yapt覺m, yan 癟evirerek, ters 癟evirerek, kolda veya kutuda... Kendimce 襤stediim deere ulaana kadar bir癟ok 繹l癟羹m yapt覺m ama deien fazla bir ey olmad覺 ve iade etmek istedim ve sat覺c覺yla konutum, iadeyi kabul etti. Tabii durumun dert edilmeyeceini, serviste kolayca ayarlanaca覺n覺 s繹yledi, bir sat覺c覺 olarak beklediim bir tepkiydi ama yine de ikna oldum ve g羹vendiim bir servise verdim, sonu癟 m羹thiti, 3 g羹nl羹k 繹l癟羹mde +1 sn gibi m羹thi bir deer alm覺t覺m. Ger癟ekten sevindirici bir durumdu.

Saatiniz hen羹z s覺f覺r, bir rodaj s羹resi var, 羹retiminden bu yana hi癟 kullan覺lmad覺, normal demiyorum ama biraz zaman tan覺y覺n, 1 ay kadar tak覺n, bu durumu kafan覺zdan atmaya 癟al覺覺p g羹zel saatinizin tad覺n覺 癟覺kar覺n ama 繹ncesinde ald覺覺n覺z yere s繹yleyip durumu anlat覺n, 1 ay sonra getireceinizi, sonu癟 deimezse gereinin yap覺laca覺n覺n garantisini al覺n. B羹y羹k ihtimalle deiim yapmayacaklar, birka癟 dakika i癟inde ufak bir ince ayar yapacaklar, 癟ok k繹t羹 bir usta deilse saatinize zarar vermeyecektir 癟羹nk羹 operasyon gayet basit bir ilem, buradaki tek kayb覺n覺z saatinizin icinin a癟覺lmas覺 olacak ama bu da bence dert edilecek bir durum deil, neden bu kadar problem edilir anlam覺 da deilim, bir saatin i癟i neden a癟覺lmas覺n ki? Ince ayar ister a癟覺l覺r, su al覺r temizlenmesi i癟in a癟覺l覺r, kadranda toz par癟as覺 vard覺r(saat S覺f覺r bile olsa) temizletmek i癟in a癟覺l覺r. Illa ki eski bir saat olmas覺 gerekmiyor, bir saat basit sebeplerden 繹t羹r羹 a癟覺lm覺 olabilir. Yeter ki salam ellerde iinin ehli adamlar taraf覺ndan a癟覺ls覺n.

Son s繹z羹m, can覺n覺z覺 s覺kmay覺n, saatiniz 癟ok g羹zel, tad覺n覺 癟覺kar覺n ve kafan覺za takmay覺n.
Kullan覺c覺 avatar覺
creeindian

Ya: 44
Kay覺t: 17 Mar 2014, 00:09

Mesaj Yase » 07 May 2015, 00:35

Creeindian mesajiniz icin cok tesekkur ederim. Ayni seyleri yasamis birinden dinlemek iyi geldi. Giderek azalma var sapmada dediginiz gibi bekleyecegim. Bilmiyorum yeni bir saatin icini actirma konusu hosuma gitmiyor sanki uretim hatasi falan var da hemen servise gidiyor gibi. Neyse yapacak bir ey yok ben en bata saate benden 繹nce kimse dokunmasin, koluna takmi olmasin diyen biriydim buna da al覺覺r覺m a癟覺lmas覺 gerekirse a癟覺lacak.
Yase

Mesaj Architecte » 07 May 2015, 10:17

Bence kendinize dert etmeyin. Marka deeri y羹ksek s覺f覺r bir arabadan bile balarda istediiniz performans覺 alamayabiliyorsunuz. Zamanla a癟覺l覺r derler.
Zennedersem zamanla d羹zelir. Benim de ba覺ma 癟ok geldi ama saat konusunda deil baka konularda 癟ok yaad覺m bu duyguyu. Benim gibi m羹kemmeliyet癟i biri olmal覺s覺n覺z. Bir aralar ald覺覺m bir 羹r羹n羹n hatal覺 olduunu zannedip ald覺覺m maazaya gidip 癟al覺anlar覺 m羹d羹r羹 pompal覺 t羹fekle rehin alm覺t覺m. :D aka tabii ki. Olay yaratm覺t覺m k覺sacas覺. Sonra yemek 覺smarlad覺lar sakinletirip yanl覺 anlad覺覺m覺 izah ettiler. Tavsiyem ald覺覺n覺z maazaya gidin, kap覺y覺 sert癟e 癟arp覺n, sonra bulun u maazan覺n m羹d羹r羹n羹 deyin, m羹d羹r geldiinde al lan unu, param覺 geri ver lannnn deyin: Belki sizi de ikna ederler.

Bu arada hay覺rl覺 olsun 癟ok g羹zel saat. :thumbup:
Tecr羹be, hayatta yediimiz kaz覺klar覺n toplam覺d覺r'
Kullan覺c覺 avatar覺
Architecte

Ya: 52
Kay覺t: 11 Nis 2014, 00:56

Mesaj Yase » 07 May 2015, 12:17

Baya g羹ld羹m okurken :lol: Sakin bir insanim ben baya "al lan sunu ver parami" diyebilmek icin azicik cirkeflik olmasi gerekiyor bende sifir o da , maksimum saate bisey olursa serviste aglamaya baslarim yani :D
Yase

Mesaj SeRxx » 07 May 2015, 12:21

Sizdeki servis korkusu ile bendeki di癟i korkusu ayn覺 san覺r覺m; o y羹zden servise gitmeniz konusunda 覺srarc覺 olmayaca覺m :)
Kullan覺c覺 avatar覺
SeRxx

Ya: 38
Kay覺t: 01 Nis 2011, 22:39

ncekiSonraki

• Similar topics
    Cevaplar
    G繹r羹nt羹leme
    Yazar

D繹n TSF 襤svi癟re Saat Kullan覺c覺 襤ncelemeleri - Swiss Watch User Reviews

Kimler 癟evrimi癟i

Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: Hi癟 bir kay覺tl覺 kullan覺c覺 yok ve 25 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners