Yase yazd覺:Moralim hakikaten a覺r覺 bozuldu. Deiim yoluna nas覺l gideceim direk servise y繹nlendirecekler.. Atomik saatten ayarl覺yorum ve oradan kontrol ediyorum saati.
Evet hat覺r覺 say覺l覺r paralara saat al覺yorsunuz ve markan覺n size taahh羹t ettii 繹zelliklerden birini almak hakk覺n覺z, sonu癟ta cosc sertifikal覺 bir alet en 癟ok +6/-5 aral覺覺nda olmal覺 ve sizinki bu aral覺覺n bir hayli d覺覺nda.
Sizin durumu iyi anl覺yorum, benzerini yaad覺m, yine hat覺r覺 say覺l覺r miktara bir saati ald覺覺mda ilk yapt覺覺m ey zaman 繹l癟mek oldu ve ilk 繹l癟羹m羹mde +23 sn /g羹n 繹l癟t羹m. Sizin gibi farkl覺 kombinasyonlarda defalarca 繹l癟羹m yapt覺m, yan 癟evirerek, ters 癟evirerek, kolda veya kutuda... Kendimce 襤stediim deere ulaana kadar bir癟ok 繹l癟羹m yapt覺m ama deien fazla bir ey olmad覺 ve iade etmek istedim ve sat覺c覺yla konutum, iadeyi kabul etti. Tabii durumun dert edilmeyeceini, serviste kolayca ayarlanaca覺n覺 s繹yledi, bir sat覺c覺 olarak beklediim bir tepkiydi ama yine de ikna oldum ve g羹vendiim bir servise verdim, sonu癟 m羹thiti, 3 g羹nl羹k 繹l癟羹mde +1 sn gibi m羹thi bir deer alm覺t覺m. Ger癟ekten sevindirici bir durumdu.
Saatiniz hen羹z s覺f覺r, bir rodaj s羹resi var, 羹retiminden bu yana hi癟 kullan覺lmad覺, normal demiyorum ama biraz zaman tan覺y覺n, 1 ay kadar tak覺n, bu durumu kafan覺zdan atmaya 癟al覺覺p g羹zel saatinizin tad覺n覺 癟覺kar覺n ama 繹ncesinde ald覺覺n覺z yere s繹yleyip durumu anlat覺n, 1 ay sonra getireceinizi, sonu癟 deimezse gereinin yap覺laca覺n覺n garantisini al覺n. B羹y羹k ihtimalle deiim yapmayacaklar, birka癟 dakika i癟inde ufak bir ince ayar yapacaklar, 癟ok k繹t羹 bir usta deilse saatinize zarar vermeyecektir 癟羹nk羹 operasyon gayet basit bir ilem, buradaki tek kayb覺n覺z saatinizin icinin a癟覺lmas覺 olacak ama bu da bence dert edilecek bir durum deil, neden bu kadar problem edilir anlam覺 da deilim, bir saatin i癟i neden a癟覺lmas覺n ki? Ince ayar ister a癟覺l覺r, su al覺r temizlenmesi i癟in a癟覺l覺r, kadranda toz par癟as覺 vard覺r(saat S覺f覺r bile olsa) temizletmek i癟in a癟覺l覺r. Illa ki eski bir saat olmas覺 gerekmiyor, bir saat basit sebeplerden 繹t羹r羹 a癟覺lm覺 olabilir. Yeter ki salam ellerde iinin ehli adamlar taraf覺ndan a癟覺ls覺n.
Son s繹z羹m, can覺n覺z覺 s覺kmay覺n, saatiniz 癟ok g羹zel, tad覺n覺 癟覺kar覺n ve kafan覺za takmay覺n.