SeRxx yazdı:Gülme nedenini açıkla da biz gülelim biraz
Clk yazdı: Serxx, fiyat ile ilgili yazdigin cümlelere cok güldügümü bilmeni isterim.![]()
Omega, reklama parayi basmadan önce uygun fiyatli bir markaydi. Su an ki fiyatlari sadece komik. Komik olmasinin nedeni ise yine parayi ver al Co-Axial. Hicbir Ar-Ge calismasi ve yatirimi olmadan Daniels'in sistemini al, saatine koy... Gercekten büyük atilim Omega icin. Bunu yazarken dalga gecmek icin degil Omega'nin kendisinin Daniels'ten daha iyi bir esapman sistemi yapamayacagi icin yaziyorum.
Master Co-Axial olayina gelince... Bu mekanizmayi hic incelediniz mi? Lafa gelince bilmem kac parcasi Omega tarafindan dizayn edilmis v.s. Güldürmeyin beni beyler baz halen ETA! Bu ETA kötü anlamina gelmez ama Omega'nin talep ettigi rakamlari da hakli cikarmaz.
Forumda daha önce bir cok kez konusulan ve defalarca elestirilere maruz kalan kronik Omega optik hastaliklarina hic girmeyecegim.
Sonucta önce igneyi kendine batir sonra cuvaldizla bizi ararsin. Forumda daha bu hafta yeni fiyatinin yarisina bile satilamayan PO; Omega'nin fiyat politikasinin nasil abartili olduguna ve gercek degerine cok iyi bir örnek olusturuyor.
Vintage olayina hic girmiyorum, o konuda daha da üzülürsünüz.
Markasi O yada BU olmus cok önemli degil. Önemli olan yanlislari elestirebilmek. Benim Omega üzerinde tuttugun tüm markalar ile ile ilgili elestirilere "hak verdigim taktirde" her zaman destek oldugumu herkes biliyor.
Tabii ki üzerine "bilmem ne" yaziyor diye tonlarca parayi vermeyi hobi olarak niteleyen varsa orasini bilemeyecegim. Hatirlatmak isterim ki TSF icerisinde acilisi yapilan her Seamaster icin "fiyat/performans orani cok iyi bir saat" yorumunu yapan benim. Artik yavas yavas olayin Omega markasi degil ürettigi ürünler ve fiyat politikasi üzerine döndügünü anlayalim.
Iyi gülüsler
