Pembe Rüyalar son buldu, ben de kabusları paylaşıyorum Ozaman:

Bu karelerin hiçbiri göbeğimi kasırken bulduğum Google'dan, instagramdan alıp ahkam kestiğim kareler degil, canlı kanlı kareler. Bunun disinda da üyelerin bana attığı bu tarz hata icerikli özel danışma mesajlarını Kişilerin izni olmadığı için paylaşmıyorum.
Kaç yıl uğraştık, çok çalıştık diye abarta abarta anlatılan çift renk seramik bezellerin Çin'deki sahte saatçilerin kaç günde kopyalayıp satışa sunduklarını düşünürsek, Rolex Çin'e taşınırsa enazından kopyacı çekiklerden birşeyler kaparlar belki.
Lutfen yanlış anlaşılmasın benim sozum Rolex'e degil, aksine çok takdir ettigim, beğendiğim bir marka. Benim derdim gözü kapalı fanatizme. Takımın, memleketin fanatizmi gibi markanın fanatizmini de anlayamıyorum.
Hele ki insanların heves edip, para döküp aldığı seylere cer-cop-teneke denecek fanatizmi hiç anlayamıyorum. Şahsım adına AP'den Panerai'ye Rolex'den Seiko'ya her markaya eşit sempatide yaklaşıp, üstünlüklerini de eksiklerini de saatseverler ile paylaştığımı düşünüyorum. Hatta açık gördüğüm an sahip olduğum markalar dahil ciddi eleştrilerde bulunmaya çalışıp el oğlunun markasını sempatimden dolayı savunmamaya çalışıyorum.
Bir saat forumunda her saatin iyi yanını kotu yanını tartışmak lazım, hiçbiri babamızın markası olmadığı için durduk yere ne yermeye ne yüceltmeye gerek yok.
Bir markanın patronu birinin babası ise orasını bilemiyorum tabi
Güzelim başlığı kirletmek istemiyordum aslında ama galiba bu Mesajı atmam gerekiyordu.