Bg17 yazdı:Serhatyal ben sizin inadinizin nedenini anlamiyorum. Ayrica sorununuz da cozulmus. Yani siz haklisiniz satici kotu dense mutlu olacak misiniz? Amaciniz biraz uzum yemek degilde bagciyi dovmek uzerine sekilleniyor gibi.
ermansire yazdı:Serhat Bey Tevfik Aydın bu saatlerin üreticisi olmadığına göre size daha fazla sunacakları bir şey yok, neyden şikayet ettiğinizi çözemedim. 2 mekanizma da sorunluysa teker teker her mekanizmayı açıp deneyecek halleri yok, para iadesi yapmışlar. Üretici olsalar hatayı kabul ederler de ellerinden gelen bir şey yok. Satıcı üretici farkını gözden kaçırmışsınız. Ben olsam mekanizma değişikliği de yapmazdım, ellerinden geldiği kadar yardımcı olmuşlar. Siz saati istemişsiniz ama ellerindeki saatler demek ki sizin beklentilerinizi karşılamıyor, o zaman paranızı geri almaktan başka bir çözüm de kalmıyor.
serhatyal yazdı:Bg17 yazdı:Serhatyal ben sizin inadinizin nedenini anlamiyorum. Ayrica sorununuz da cozulmus. Yani siz haklisiniz satici kotu dense mutlu olacak misiniz? Amaciniz biraz uzum yemek degilde bagciyi dovmek uzerine sekilleniyor gibi.
Cevaplayayim: Bana satilan saat sorunluydu. Bu kabul edilse ve ureticisine gonderilip, yenisi getirtilse mutlu olurdum.
Sorunum cozulmedi, param iade edildi ve ben begendigim saati kullanmiyorum. Daha net nasil anlatabilirim bilmiyorum.
Teknik konulari tartismak istiyorum, saatin sorunlu olup olmadigi konusunda bir fikriniz var mi?
Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 91 misafir
|