TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Sorunlu Meistersinger Pangea ve Tevfik Aydın Saat

Tüm Genel Saat Konuları Üzerine Paylaşımlar
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Sorunlu Meistersinger Pangea ve Tevfik Aydın Saat

Mesaj Clk » 02 Ara 2015, 12:37

Oldsabre, paylasimin icin tesekkürler :champ: Zevk ile okudum :thumbup:
TÜRK'üm!!! Ülkem TÜRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TÜRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Kullanıcı avatarı
Clk

Mesaj serhatyal » 02 Ara 2015, 16:16

Görüyorum ki Tevfik Aydın'ın oldukça sağlam bir müşteri kitlesi var, bugüne kadarki olumlu tecrübeler sebebiyle de bu vakaya objektif bakılamıyor olabilir. Müşteri sadakati tam da böyle birşey, Tevfik Aydın yıllar boyunca müşterilerine doğru ve kaliteli hizmet vererek bunu çok güzel başarmış. Ömer Bey'i ve ailesini tebrik ederim.

Ancak Ömer Bey'in "Biz saatlerde sorun görmedik" demesi bu vaka özelinde benim sorun yaşamadığım anlamına mı gelmelidir? Forumun saygın ustalarından Bengi Saat - Cengiz Usta'ya her iki saati de götürdüğümü ve sorunu onun tespit ettiğini daha önce ifade etmiştim. Bu bilgi gözden kaçıyor olabilir mi? Videoyu kaç kişi izledi, ne gördü çok merak ediyorum.

Lütfen diğer saat ustalarımız da yorum yapsınlar, eğer gerçekten sorun yoksa da ben ve Cengiz Usta buna ikna olalım. Böylece forumda da teknik bir tartışma yapılmış olsun, benim mesajımla başlayan bu konu da basit bir memnuniyetsizlik mesajının ötesine geçsin. Bir işe yarasın.
Kullanıcı avatarı
serhatyal

Mesaj ermansire » 04 Ara 2015, 01:27

Serhat Bey Tevfik Aydın bu saatlerin üreticisi olmadığına göre size daha fazla sunacakları bir şey yok, neyden şikayet ettiğinizi çözemedim. 2 mekanizma da sorunluysa teker teker her mekanizmayı açıp deneyecek halleri yok, para iadesi yapmışlar. Üretici olsalar hatayı kabul ederler de ellerinden gelen bir şey yok. Satıcı üretici farkını gözden kaçırmışsınız. Ben olsam mekanizma değişikliği de yapmazdım, ellerinden geldiği kadar yardımcı olmuşlar. Siz saati istemişsiniz ama ellerindeki saatler demek ki sizin beklentilerinizi karşılamıyor, o zaman paranızı geri almaktan başka bir çözüm de kalmıyor.
instagram.com/ermansire
Kullanıcı avatarı
ermansire

Mesaj Bg17 » 04 Ara 2015, 03:58

Serhatyal ben sizin inadinizin nedenini anlamiyorum. Ayrica sorununuz da cozulmus. Yani siz haklisiniz satici kotu dense mutlu olacak misiniz? Amaciniz biraz uzum yemek degilde bagciyi dovmek uzerine sekilleniyor gibi.
Time is too precious to be measured by a cheap instrument...
Kullanıcı avatarı
Bg17

Mesaj serhatyal » 04 Ara 2015, 19:44

Bg17 yazdı:Serhatyal ben sizin inadinizin nedenini anlamiyorum. Ayrica sorununuz da cozulmus. Yani siz haklisiniz satici kotu dense mutlu olacak misiniz? Amaciniz biraz uzum yemek degilde bagciyi dovmek uzerine sekilleniyor gibi.

Cevaplayayim: Bana satilan saat sorunluydu. Bu kabul edilse ve ureticisine gonderilip, yenisi getirtilse mutlu olurdum.

Sorunum cozulmedi, param iade edildi ve ben begendigim saati kullanmiyorum. Daha net nasil anlatabilirim bilmiyorum.

Teknik konulari tartismak istiyorum, saatin sorunlu olup olmadigi konusunda bir fikriniz var mi?
Kullanıcı avatarı
serhatyal

Mesaj serhatyal » 04 Ara 2015, 19:47

ermansire yazdı:Serhat Bey Tevfik Aydın bu saatlerin üreticisi olmadığına göre size daha fazla sunacakları bir şey yok, neyden şikayet ettiğinizi çözemedim. 2 mekanizma da sorunluysa teker teker her mekanizmayı açıp deneyecek halleri yok, para iadesi yapmışlar. Üretici olsalar hatayı kabul ederler de ellerinden gelen bir şey yok. Satıcı üretici farkını gözden kaçırmışsınız. Ben olsam mekanizma değişikliği de yapmazdım, ellerinden geldiği kadar yardımcı olmuşlar. Siz saati istemişsiniz ama ellerindeki saatler demek ki sizin beklentilerinizi karşılamıyor, o zaman paranızı geri almaktan başka bir çözüm de kalmıyor.

Distributorun sorumlulugu, eger kendi anlamiyorsa saati ureticisine gondermektir.

1)Mekanizmalarin sorunlu oldugunu kabul etmedikleri icin sikayet ediyorum.

2)Ureticisine gondermedikleri icin sikayet ediyorum.

Her iki maddeyi de distributor olarak yapabilirlerdi, ama yapmayi tercih etmediler degil mi?

Tekrar soyluyorum, teknik konudan konuya yaklasilirsa ve saatin sorunlu olup olmadigi hakkinda ustalar yorum yaparsa sevinirim.
Kullanıcı avatarı
serhatyal

Mesaj Bg17 » 05 Ara 2015, 19:42

serhatyal yazdı:
Bg17 yazdı:Serhatyal ben sizin inadinizin nedenini anlamiyorum. Ayrica sorununuz da cozulmus. Yani siz haklisiniz satici kotu dense mutlu olacak misiniz? Amaciniz biraz uzum yemek degilde bagciyi dovmek uzerine sekilleniyor gibi.

Cevaplayayim: Bana satilan saat sorunluydu. Bu kabul edilse ve ureticisine gonderilip, yenisi getirtilse mutlu olurdum.

Sorunum cozulmedi, param iade edildi ve ben begendigim saati kullanmiyorum. Daha net nasil anlatabilirim bilmiyorum.

Teknik konulari tartismak istiyorum, saatin sorunlu olup olmadigi konusunda bir fikriniz var mi?

Anlattiginiz kadariyla saatde bir sorun oldugunu dusunmuyorum. Fakat saati goren ustamiz yorum yapmadi henuz. Sizde emin deilsiniz zaten bir sorun oldugundan.

Aradiginiz saat bulunmayan bir saat degil, yurtdisindan ismarlayabilirsiniz.

Tuketici haklarina saygi duyuyorum sonucta hepimiz tuketiciyiz, ama esnafta durumu cozmek icin mevcut yasal yollardan birini secebilir. Ben sahsen ismarlanan yeni saati beklemek yerine para iadesine mutlu olurdum. Sonucta ayni saati baska yollarla temin edebilirsiniz, hatta ayni firmadan bile alabilirsiniz. Tevfik aydin size saat satmayi reddetmeyecektir sanirim. Tabi iliskiyi karslilikli saygi cercevesinde yuruttuyseniz.

Benim dogru bulmadigim nokta, foruma sadece sikayet amacli gelip, kendinizi tanitmadan, sadece ticari itibari zedeleyici baslik acip, bu konuda da israrci olmaniz. Bu noktada forum un kulturunu ve ortamini kavrayana kadar daha sakin olmanizi oneriyorum.

Ayrica tarafsiz goz olarak sizin magduriyetinizi anladigimi belirtmek isterim, paranizi koyduktan sonra istediginiz urune sahip olamamak iyi bir his degil. Ayni zamanda tevfik aydin in cevaplarini daha tutarli ve tatmin edici buldugumubda eklemem lazim.

Sizin icin onerim alternatif tedarik yollari ile istediginiz saati almaya calismaniz olir. Eminim forumda forumda yardimci olacak kisiler cikacaktir. Bu konunun daha uzamasi karsi tarafindirek kotulemek olarak algilanacagi icin dogru bulmuyorum ve konunun kitlenmesinin daha dogru oldugunu dusunuyorum.
Time is too precious to be measured by a cheap instrument...
Kullanıcı avatarı
Bg17

Mesaj manil » 05 Ara 2015, 23:29

Aşırı mülkiyetçilik hayatta hep mutsuzluk kaynağı olmuştur. Hele ki yoğun bir kin ve intikam duygusu eşlik etmeye görsün. O zaman sadece şunu dersin, 'benim olacak fıstık, binicem üstüne vurucam kırbacı! '

Pardon ya, özlü sözler kısmına yazacaktım yanlış yere yazmışım.
:(
“Some people feel the rain. Others just get wet.”

Bob Marley
Kullanıcı avatarı
manil

ÖncekiSonraki

Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 94 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners