TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Tag Heuer Link

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Tag Heuer Link

Mesaj mrhero » 03 Eki 2010, 14:29

Merhaba, Alisverissaati Tag heuer saatlerde %40 indirim yapmış. Çok çeşit yok ama şu Link modelini beğendim :

Resim

http://www.alisverissaati.com/urun.asp?id=44845&urun=TAG+Heuer+WJ201B.BA0591

Sizce bu saat nasıl, bir de bu saat 2700 TL vermeye değer mi? Teşekkürler.
Kullanıcı avatarı
mrhero

Re: Tag Heuer Link

Mesaj Bond » 03 Eki 2010, 17:15

Bu tarz bir model düşünülüyorsa, kadranın sade yapısı hoş, bezelde güzel duruyor. 4 ayrı renk opsiyonu varmış modelin. 42 mm çapta genel anlamda ideal. Calibre 5 hemen hemen baz ETA ile aynı biliyorsun, minor dekoreli olması lazım. Rotordada ufak eklemeler varmış. Link bilezik farklı herkesin zevkine uymaz tabii. Benim tercihim olmaz mesela ama hayranlarıda var. Safir cam bu modelde çift taraflı anti refle buna dikkat etmek lazım, bazı kişiler çizildiği için tercih etmiyor. Liste fiyatını kişisel olarak modele göre yüksek buldum ama markanın stratejisine laf etmek bana düşmez tabii ki. Internetteki satış firmalarının bu tarz liste fiyatı üzerinden kampanya uygulmaları yapmasıda gayet normal. Bence bu tarz bir indirimden etkilenmek ve az çeşit arasından seçmek yerine direk mağazalardan gidip bakarak gerek TAG Heuer gerekse başka markalardan daha iyi alternafiler bulunabilir.

Ben genelde herhangi bir marka modelin global standart fiyatını baz alıp üzerine ülkemizdeki vergi ve kdv oranlarını ekleyerek seviyeleri kendime göre yorumluyorum. Bu saatin fiyatına gelirsek; bu hesaplamadan yola çıkarak Türkiye'de 2.700 TL bu saat için tam olarak normal olması gereken seviye.
Kullanıcı avatarı
Bond
Administrator

Mesaj drk » 03 Eki 2010, 18:48

Mrhero saati beğendinde, indirimle daha cazip mi oldu yoksa indirim var diye mi dikkatini çekti? İlk durumsa diyecek pek birşey yok ama ikincisi ise durum çokta cazip değil gibi. Fiyatta denildiği gibi öyle büyük bir indirim yok, öte yandan tasarımını da beğenmedim, tabi burası kişisel fikrim. Bu arada bezeldeki çizikler fazlaca kendini belli edecektir dikkatli kullanmak lazım.
Kullanıcı avatarı
drk

Mesaj mrhero » 03 Eki 2010, 22:15

yorumlar için teşekkürler, drk aslında ikinci dediğin daha çok uyuyor duruma. Biraz düşündüm ve vazgeçtim almaktan. Aslında bu fiyata Aquaracer 500m bulsam kaçırmamda, kötünün iyisi bu gibi geldi.
Kullanıcı avatarı
mrhero

Mesaj Clk » 04 Eki 2010, 07:24

mrhero, burada reklam yapiyormus gibi hissediyorum kendimi ama Aquaracer 500 m icin Bakirköy Edip Saat ile temasa gec derim. Arada ki fiyat farki cok fazla degil ve ellerinde vardi.
TÜRK'üm!!! Ülkem TÜRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TÜRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Kullanıcı avatarı
Clk

Mesaj darknight » 04 Eki 2010, 11:10

mrhero, Bakırköy Edip Saat ile temasa geçersen 2 tane için pazarlık yap bakalım belki faydası olur.
o fiyat aralığına Aquaracer 500 ben de alabilirim.
Yolum Bakırköy'e giderse ben de uğrarım bu arada.
Kullanıcı avatarı
darknight

Mesaj mrhero » 04 Eki 2010, 18:17

tamam edip saati arayacağım, teşekkürler
Kullanıcı avatarı
mrhero

Mesaj mrhero » 04 Eki 2010, 18:29

aradım, telefonda pazarlık yapmadım tabii ki ama izlenimim peşin verildiği takdirde buna yakın fiyata alınabilir. Bakırköye gidebilirsem bakacağım.
Kullanıcı avatarı
mrhero

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 122 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners