Bond » 03 Eki 2010, 17:15
Bu tarz bir model düşünülüyorsa, kadranın sade yapısı hoş, bezelde güzel duruyor. 4 ayrı renk opsiyonu varmış modelin. 42 mm çapta genel anlamda ideal. Calibre 5 hemen hemen baz ETA ile aynı biliyorsun, minor dekoreli olması lazım. Rotordada ufak eklemeler varmış. Link bilezik farklı herkesin zevkine uymaz tabii. Benim tercihim olmaz mesela ama hayranlarıda var. Safir cam bu modelde çift taraflı anti refle buna dikkat etmek lazım, bazı kişiler çizildiği için tercih etmiyor. Liste fiyatını kişisel olarak modele göre yüksek buldum ama markanın stratejisine laf etmek bana düşmez tabii ki. Internetteki satış firmalarının bu tarz liste fiyatı üzerinden kampanya uygulmaları yapmasıda gayet normal. Bence bu tarz bir indirimden etkilenmek ve az çeşit arasından seçmek yerine direk mağazalardan gidip bakarak gerek TAG Heuer gerekse başka markalardan daha iyi alternafiler bulunabilir.
Ben genelde herhangi bir marka modelin global standart fiyatını baz alıp üzerine ülkemizdeki vergi ve kdv oranlarını ekleyerek seviyeleri kendime göre yorumluyorum. Bu saatin fiyatına gelirsek; bu hesaplamadan yola çıkarak Türkiye'de 2.700 TL bu saat için tam olarak normal olması gereken seviye.