TSF Special Edition baz tasarım altta. Kayış opsiyon ve bizim mekanizma gun metal elbette ama yazılar var diye firmadan gelen ön çizim yerine şimdilik bunu koydum yanına. Special edition ibaresi nerede olacak, ne yazılacak, minor olarak ne eklenecek ne değişebilir aramızda konuşabiliriz. Firmaya düşüncelerimizi sorar, cevaplar alır uygun olacak olan ile üretim için startı veririz.
Benim ilk yaptığım taslaklarda planım sandwich kadranın dakika indexlerininde kesilmesi idi ama çok zor hatta örneği yok. Sebebi çok küçük olması ve sanırım riskli çatlama yapabilir kesilmesi halinde ve ince işçiliği çok zor olacaktır. Clk LE modelde ve Sandwich Panerailerde de kesik değil tabii ama soracağız. Önceki Luminovalı resimlerden ve firmadan gelen gece resme dikkat ederseniz farkı anlayabilirsiniz. Elbette üstende çalışılır lume ek olarak ama o zaman tabii biraz fazla olur gibi zaten small seconds sandwich lume ve genel olarak BG W9 oldukça kuvvetli.
PVD kasalı Steinhart chrono modeli Clk'ya gönderiliyor sanırım bu hafta içi, bakıp düşüncelerini yazacak. Sonucunda firmayada ok'letip çift opsiyon çelik ve PVD kasa olarak opsiyon sunulabilir. Onun detayların ayrıca Clk yazınca konuşuruz.