timbrado yazd覺:merhabalar say覺n 羹yeler. forumda yeniyim. asl覺nda eskiden beri takip ediyorum ama 羹ye olmak yeni nasip oldu. Bende kenddi 癟ap覺mda daatlerle ilgileniyorum. zellikle rus saatleri ilgimi 癟ekiyor. Bir tane Raketa 24 hours saat almak istiyorum ama orjinali bulmak zor gibi. Bende Ebay da linkteki saati g繹rd羹m. http://www.ebay.com/itm/RAKETA-24-hours ... SwUuFWwj2q saat yeni kullan覺lmam覺. fiyat 120 dolar kargo dahil. Acaba bu saat nas覺l. Orjinal deil san覺r覺m. Replika m覺? Bir ie yarar m覺? mekanizmas覺 nas覺ld覺r? ger癟ekten mekanik midir? Daha 繹ncede Ebay dan vostok ald覺m. amphian modeli. Otomatik kurmal覺 yeni. ama s羹rekli g羹nde 2-3 dk. ileri gidiyor. oy羹zden pek takmad覺m. ustalardan yorum bekliyorum.
Selamlar. Ebay linkini verdiiniz saatin mekanizmas覺 Sovyetler d繹neminde 羹retilmi ve Sovyet yap覺m覺 bir 癟ok saatte bulunan kalibre 2609'dur. Ancak mekanizma d覺覺nda kalan her ey, sonradan toplanm覺 ve monte edilmi.
Orijinal deil yani, 'franken' tabir edilen cinsten diyebiliriz.
Benzer fiyatlara orjinal Sovyet saatleri almak m羹mk羹nd羹r. Ben olsam bu Raketa'y覺 almazd覺m.