Saat ve saatin capitol subesinde saati baya bir inceledim saat gercekten mukemmel en bastan al beni diyor kayisi acayip kaliteli nereden anlatmaya baslasam bilemiyorum . Ilk dokunustan baslayim

saat calisirken siz calistigni hissediyorsunuz ufak bir surtunme var hemen fark ediliyor capi 44 mm olmasina ragmen (tepeler 44 mm ye dahil degildir ) saat gercekten kola cok guzel otruyor . Saatin kronosunda start stop ozelligi olmasi baska bir arti . Korktugum basima gelmedi lumeleri ni cok beyendim baya iyi aydinlatiyorlar daha once seiko ve orient te bu konuyu baya incelemistim ve hamiltonun lume konusunda cok cok daha iyi oldugunu gordum tabi bu segment farkliligindanda ortaya cikiyor olabilir sonucta biri yaklasik 3 bin lik bir saat digerleri cok cok daha uygun fiyatli . Saat ve saat ile kiran kirana bir pazarliktan sonra 2 175 liraya tek cekim yada nakit olarak alabilegimi soylediler dusunenler varsa kacirmasinlar sadece 19 tane kalmis Turkiye stoklari baya sinirli .Fakat hala kafamda netlesmeyen yerler var Steinhart i gormedigim icin karar veremiyorum day date in sol tarafta olmasi beni baya bir etkiledi daha bir cok nokta var ama ilk defa bu kadar uzun yazdim insallah anlasilir olmustur