TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Steinhart vs Hamilton

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Steinhart vs Hamilton

Mesaj Archezia » 12 Eki 2010, 13:07

Evet fiyat pazarlık yapınca oldukça iniyor. Hamilton almak için en büyük aday saatvesaat. Oraya 4-5 defa gittim. Hatta bir tane saat aldım hediye olarak. Bana pek indirim yapacak tarzda bir yer gibi gelmedi. Yani kendi mağazası olan biryer bulursan hamilton satan oradan daha iyi indirim alınabilir.

ORIS konusuna bende katılıyorum BC4 olmasa bile BC3 olabilir. Ben pırlanta gidip bir bak derim...
"I may be wrong (But I doubt it!)"
Steinhart Nav. B-Uhr TSF Special Edition 23/44
Kullanıcı avatarı
Archezia

Mesaj yusufragip » 12 Eki 2010, 13:12

Saat ve saat kurumsallasmis bir marka indirim konusuna pek yanasmiyorlar ama taksit konusunda yardimci oluyorlar dedigniz gibi esnaf abilerimiz indirim konusunda baya yardimci oluyorlar :)
Kullanıcı avatarı
yusufragip

Mesaj yusufragip » 13 Eki 2010, 01:27

Saat ve saatin capitol subesinde saati baya bir inceledim saat gercekten mukemmel en bastan al beni diyor kayisi acayip kaliteli nereden anlatmaya baslasam bilemiyorum . Ilk dokunustan baslayim :) saat calisirken siz calistigni hissediyorsunuz ufak bir surtunme var hemen fark ediliyor capi 44 mm olmasina ragmen (tepeler 44 mm ye dahil degildir ) saat gercekten kola cok guzel otruyor . Saatin kronosunda start stop ozelligi olmasi baska bir arti . Korktugum basima gelmedi lumeleri ni cok beyendim baya iyi aydinlatiyorlar daha once seiko ve orient te bu konuyu baya incelemistim ve hamiltonun lume konusunda cok cok daha iyi oldugunu gordum tabi bu segment farkliligindanda ortaya cikiyor olabilir sonucta biri yaklasik 3 bin lik bir saat digerleri cok cok daha uygun fiyatli . Saat ve saat ile kiran kirana bir pazarliktan sonra 2 175 liraya tek cekim yada nakit olarak alabilegimi soylediler dusunenler varsa kacirmasinlar sadece 19 tane kalmis Turkiye stoklari baya sinirli .Fakat hala kafamda netlesmeyen yerler var Steinhart i gormedigim icin karar veremiyorum day date in sol tarafta olmasi beni baya bir etkiledi daha bir cok nokta var ama ilk defa bu kadar uzun yazdim insallah anlasilir olmustur :)
Kullanıcı avatarı
yusufragip

Mesaj Terasus » 13 Eki 2010, 19:30

Steinhart daha şık duruyor.
Kullanıcı avatarı
Terasus

Mesaj sosyalcan » 14 Eki 2010, 09:50

Pilot saati düşünülüyorsa Steinhart
Kullanıcı avatarı
sosyalcan

Mesaj Clk » 14 Eki 2010, 10:28

Bende yeri gelmisken buraya yazayim.

47 mm Steinhart Silver Edition (Unitas 6497) saatimin sapmasi +1 sn (rodaj diye nitelendirebilecegimiz süreyi tamamladigi icin gayet normal diyorum)

Daha yeni olan 44 mm Steinhart Nav-B Chrono II sapmasi ise 4 sn (rodaj tamamlandiktan sonra tekrar ölcecegim)

Bilgilerinize.
TÜRK'üm!!! Ülkem TÜRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TÜRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Kullanıcı avatarı
Clk

Mesaj 2fast4u » 14 Eki 2010, 12:28

clk aman rodajda fazla devir gozterme makinaya valla patlatirsin saati orta yerinden:)
The world is yours .
" serial flipper"
Kullanıcı avatarı
2fast4u

Mesaj Clk » 14 Eki 2010, 12:32

Cobra 6000 teknenin 150 beygirlik Honda motorunun rodajini tamamlamasini iple cektigim günler aklima geldi simdi... Ahhh Ahhh denizin üstünde 70-72 mil sürat
TÜRK'üm!!! Ülkem TÜRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TÜRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Kullanıcı avatarı
Clk

ÖncekiSonraki

• Similar topics
    Cevaplar
    Görüntüleme
    Yazar

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 133 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners