TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

yeni omega seamaster 300m görüşleriniz

Tüm Genel Saat Konuları Üzerine Paylaşımlar
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: yeni omega seamaster 300m görüşleriniz

Mesaj görkemk » 22 Mar 2018, 13:24

42 mm çapı bende olumlu buldum bir diver saat için 40 ve 39 mm çapın çok küçük olduğunu düşünenlerdenim. Her ne kadar saat dünyası için en hızlı gelişen pazar çin ve uzakdoğu olduğu için son yıllarda saat çaplarını bu pazara yönelik küçültmeye başlamış olsalar ve insanların kafasına yeniden vintage ufak çaplı saatler daha iyidir düşüncesini yerleştirmeye çalışarak avrupa pazarınıda korumaya çalışsalar da 39 ve 40 mm diverların el bilekte boncuk gibi durduğu feminen görüntü bir tool watch a yakışmıyor bence.
Kullanıcı avatarı
görkemk

Mesaj Masterport » 22 Mar 2018, 15:15

görkemk yazdı:42 mm çapı bende olumlu buldum bir diver saat için 40 ve 39 mm çapın çok küçük olduğunu düşünenlerdenim. Her ne kadar saat dünyası için en hızlı gelişen pazar çin ve uzakdoğu olduğu için son yıllarda saat çaplarını bu pazara yönelik küçültmeye başlamış olsalar ve insanların kafasına yeniden vintage ufak çaplı saatler daha iyidir düşüncesini yerleştirmeye çalışarak avrupa pazarınıda korumaya çalışsalar da 39 ve 40 mm diverların el bilekte boncuk gibi durduğu feminen görüntü bir tool watch a yakışmıyor bence.

+1
Kullanıcı avatarı
Masterport

Mesaj raven » 22 Mar 2018, 15:43

Diverlar buyuk kasa olmali cunku hem dalis elbisesinin uzerine takiliyor hem de eldiven ile kullanilmasi gerekebiliyor. Profesyonel bir diver icin 42 bile küçük. Bu arazi araclari ile sehirde gezen arazi susu verilmis suv lar gibi olmus.
Düşünüyorum öyleyse varım, düşünemiyorum öyleyse malım!
Kullanıcı avatarı
raven

Mesaj Archimed » 22 Mar 2018, 16:44

Yeni tanıtılan 300M'lerin, en azından görsel olarak 2012'de aldığım quartz 300M'den çok bir farkı yok. Bana kalırsa saatin çapını 41 mm'den 42 mm'ye çıkartmak, farklı bir valf kapağı, dalgalı kadran vs yenilikler için enerji ve kaynak harcayana kadar; Seamaster 300'e harcasalardı daha yararlı olurdu. Bileziğinin tamamı mat, bezeli seramik bir Seamaster 300'ün çok daha şanslı olabileceğini düşünüyorum.
Kullanıcı avatarı
Archimed

Mesaj tpskl » 23 Mar 2018, 14:51

Omega 300m omeganın klasiklerinden biri. Klasiklerin çaplarının büyütülmesi bence olumlu bir gelişme değil. Submariner nasıl yıllardır aynı boyuttaysa bu modelin boyutu da sabit kalmalıydı. Diver saatlerde şeffaf arka kapak olmamalı bence. Bunun haricinde kadran ilk çıkan modele benzediğinden çok güzel olmuş. Bir tek onu beğendim diyebilirim. Ayrıca bu saat omega tarafından sadece mavi renk üretilmeli bence.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Kullanıcı avatarı
tpskl

Mesaj görkemk » 23 Mar 2018, 15:02

Resim

Resim

Resim

bildiğin helyum valfi dişmacunu kapağı olmuş

kalıbımı basıyorum iki seneye kalmaz tasarımı değişir ve bu modeli alan adamlar büyük değer kaybına uğrar
Kullanıcı avatarı
görkemk

Mesaj KorayYil » 23 Mar 2018, 15:07

@görkemk :D :D
KorayYil

Mesaj azizkaya » 23 Mar 2018, 15:11

@görkemk harika yorum.

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Alınca ya da satınca pişman olmadığım bir saat olmadı.
Kullanıcı avatarı
azizkaya

ÖncekiSonraki

Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 178 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners