TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Rolex Day-Date Everose Gold Ref.228235 / Yaz Kutusu Geliyor

İsviçre ve Avrupa Mekanizmalı Saat İncelemeleri ve Kutu Açılışları Bölümü
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, İsviçre Saat İncelemeleri Bölümümüzde Üyelerimizin ve TSF'nin İncelediği İsviçre ve Avrupa Üretimi Mekanizmalı Saat Marka ve Modellerinin Kutu Açılış, İzlenim, Teknik Mekanizma Verileri, Makro Fotoğraf, Video, Tavsiye ve Yorumlarını Kapsayan Birçok Değerlendirme Kriterine Ulaşabilirsiniz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Yaz Kutusu Geliyor

Mesaj rolexcollector » 12 Haz 2018, 00:19

MeraklıAdam yazdı:Hayırlı olsun iyi günlerde kullanın. Siz (nzmokur), benim saatlerimi tebrik etmeseniz de, ben size aynı saygısızlığı yapmak istemedim.
Afferim size!

SM-G965F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
The best , or nothing..
Instagram : rolex.collector
Kullanıcı avatarı
rolexcollector

Mesaj rolexcollector » 12 Haz 2018, 00:21

Khef, bumega, azizkaya, caner, kiwi, mert hepinize çok teşekkür ederim.
Daha güzelleri sizlerin olsun

The best , or nothing..
Kullanıcı avatarı
rolexcollector

Mesaj rolexcollector » 12 Haz 2018, 00:25

mlm yazdı:Süper saat almışsın :super: :champ: :champ:
Eyvallah cengiz abicim.
İzmir e gelince bir yemek alacağın oldu doğru tahminden ötürü[emoji4][emoji4][emoji4]

The best , or nothing..
Kullanıcı avatarı
rolexcollector

Mesaj MertYe » 12 Haz 2018, 00:39

MeraklıAdam yazdı:Hayırlı olsun iyi günlerde kullanın. Siz (nzmokur), benim saatlerimi tebrik etmeseniz de, ben size aynı saygısızlığı yapmak istemedim.
Anladığım kadarıyla bu konuyla alakalı olarak bir kırgınlık yaşamışsınız, bakış açısına bağlı olarak anlaşılabilir bir durum olsa da böyle bir durumdan rahatsız olduysanız keşke hiç yorum yapmasaydınız. Bu durumu biraz sosyal medyadaki takip edeni takip ederim veya takibe takip tadında bir olaya benzettim.

Uzun zamandır forumda pek aktif olamıyorum. Uyumadan önce şöyle bir okuduktan sonra günü kapatıyorum genelde ve çok yakın tanıdığım görüştüğüm kişilerin bile kutu açılışlarında hayırlı olsun tarzı mesajlarım yoktur muhtemelen. Normalde bu konuyada yazma sebebim yukarıda @Umutt nickli üyenin yazdığı two tone olayındaki yanlış anlaşılmayı giderebilmekti ki karşılıklı saygı çerçevesinde anlaşabildiğimizide düşünüyorum kendisinin cevap mesajına istinaden.

Demem o ki bence hayat böyle şeylere takılmak için çok kısa ve elinizdekilerin keyfini çıkarmak varken böyle şeylerden rahatsız olmaya hiç gerek yok. Kutu açılışınıda amacından saptırmaya gerek yok zaten.

Nazım abi white gold dark rhodium stripe motif kadran ve rose gold yeşil kadran day date serisindeki en beğendiğim kombinasyonlar. Tekrardan hayırlı olsun konuyu çok saptırdıysam affola.

SM-G955F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kullanıcı avatarı
MertYe

Mesaj gkarinca » 12 Haz 2018, 00:46

Hayirli olsun :champ:

President kordonla isil isil massallah diyelim :champ:

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Kullanıcı avatarı
gkarinca

Mesaj rolexcollector » 12 Haz 2018, 01:02

MertYe yazdı:
Anladığım kadarıyla bu konuyla alakalı olarak bir kırgınlık yaşamışsınız, bakış açısına bağlı olarak anlaşılabilir bir durum olsa da böyle bir durumdan rahatsız olduysanız keşke hiç yorum yapmasaydınız. Bu durumu biraz sosyal medyadaki takip edeni takip ederim veya takibe takip tadında bir olaya benzettim.

Uzun zamandır forumda pek aktif olamıyorum. Uyumadan önce şöyle bir okuduktan sonra günü kapatıyorum genelde ve çok yakın tanıdığım görüştüğüm kişilerin bile kutu açılışlarında hayırlı olsun tarzı mesajlarım yoktur muhtemelen. Normalde bu konuyada yazma sebebim yukarıda @Umutt nickli üyenin yazdığı two tone olayındaki yanlış anlaşılmayı giderebilmekti ki karşılıklı saygı çerçevesinde anlaşabildiğimizide düşünüyorum kendisinin cevap mesajına istinaden.

Demem o ki bence hayat böyle şeylere takılmak için çok kısa ve elinizdekilerin keyfini çıkarmak varken böyle şeylerden rahatsız olmaya hiç gerek yok. Kutu açılışınıda amacından saptırmaya gerek yok zaten.

Nazım abi white gold dark rhodium stripe motif kadran ve rose gold yeşil kadran day date serisindeki en beğendiğim kombinasyonlar. Tekrardan hayırlı olsun konuyu çok saptırdıysam affola.

SM-G955F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Estağfurullah mert, çok güzel yazmışsın eline sağlık.

Çok teşekkür ederim tebriğin için... Darısı başına!

The best , or nothing..
Kullanıcı avatarı
rolexcollector

Mesaj MeraklıAdam » 12 Haz 2018, 01:11

Sizin nezaketten biraz daha ders almanız gerekiyor, saygısızlığında bu kadarı olmaz. Ben her zaman şu sözü kullanırım: "ZANNETME Kİ ETTİĞİN YANINA KALIR O ETTİĞİNİ İSTEMESEN DE GÜN GELİR SENİ BULUR VE YANINDA YER ALIR". İNŞALLAH bu sözü hayatınız boyunca hatırlar ve ona göre daha dikkatli davranışlar da bulunursunuz. Ve umarım bu egonuzdan vazgeçer, aynı zaman da hayatın bizlere nasıl karmaşık bir oyun oynadığının farkına varırsınız. Hiç kimse unutmamalıdır ki bu dünya geçici, şu 3 günlük dünyada, hep adaletin ve doğrunun yanın da olalım, şeytana aldanıp tuzağına düşmeyelim.
En son MeraklıAdam tarafından 12 Haz 2018, 01:14 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Kullanıcı avatarı
MeraklıAdam

Mesaj MeraklıAdam » 12 Haz 2018, 01:13

MertYe söyledikleriz de haklı olabilirsiniz, ama lütfen nzmokur beyin saygısızlığını ezgeçmeyin.
Kullanıcı avatarı
MeraklıAdam

ÖncekiSonraki

Dön TSF İsviçre Saat Kullanıcı İncelemeleri - Swiss Watch User Reviews

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 50 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners