Afferim size!MeraklıAdam yazdı:Hayırlı olsun iyi günlerde kullanın. Siz (nzmokur), benim saatlerimi tebrik etmeseniz de, ben size aynı saygısızlığı yapmak istemedim.
SM-G965F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Afferim size!MeraklıAdam yazdı:Hayırlı olsun iyi günlerde kullanın. Siz (nzmokur), benim saatlerimi tebrik etmeseniz de, ben size aynı saygısızlığı yapmak istemedim.
Eyvallah cengiz abicim.mlm yazdı:Süper saat almışsın![]()
![]()
Anladığım kadarıyla bu konuyla alakalı olarak bir kırgınlık yaşamışsınız, bakış açısına bağlı olarak anlaşılabilir bir durum olsa da böyle bir durumdan rahatsız olduysanız keşke hiç yorum yapmasaydınız. Bu durumu biraz sosyal medyadaki takip edeni takip ederim veya takibe takip tadında bir olaya benzettim.MeraklıAdam yazdı:Hayırlı olsun iyi günlerde kullanın. Siz (nzmokur), benim saatlerimi tebrik etmeseniz de, ben size aynı saygısızlığı yapmak istemedim.
Estağfurullah mert, çok güzel yazmışsın eline sağlık.MertYe yazdı:Anladığım kadarıyla bu konuyla alakalı olarak bir kırgınlık yaşamışsınız, bakış açısına bağlı olarak anlaşılabilir bir durum olsa da böyle bir durumdan rahatsız olduysanız keşke hiç yorum yapmasaydınız. Bu durumu biraz sosyal medyadaki takip edeni takip ederim veya takibe takip tadında bir olaya benzettim.MeraklıAdam yazdı:Hayırlı olsun iyi günlerde kullanın. Siz (nzmokur), benim saatlerimi tebrik etmeseniz de, ben size aynı saygısızlığı yapmak istemedim.
Uzun zamandır forumda pek aktif olamıyorum. Uyumadan önce şöyle bir okuduktan sonra günü kapatıyorum genelde ve çok yakın tanıdığım görüştüğüm kişilerin bile kutu açılışlarında hayırlı olsun tarzı mesajlarım yoktur muhtemelen. Normalde bu konuyada yazma sebebim yukarıda @Umutt nickli üyenin yazdığı two tone olayındaki yanlış anlaşılmayı giderebilmekti ki karşılıklı saygı çerçevesinde anlaşabildiğimizide düşünüyorum kendisinin cevap mesajına istinaden.
Demem o ki bence hayat böyle şeylere takılmak için çok kısa ve elinizdekilerin keyfini çıkarmak varken böyle şeylerden rahatsız olmaya hiç gerek yok. Kutu açılışınıda amacından saptırmaya gerek yok zaten.
Nazım abi white gold dark rhodium stripe motif kadran ve rose gold yeşil kadran day date serisindeki en beğendiğim kombinasyonlar. Tekrardan hayırlı olsun konuyu çok saptırdıysam affola.
SM-G955F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Dön TSF İsviçre Saat Kullanıcı İncelemeleri - Swiss Watch User Reviews
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 43 misafir
|