Arkadaşlar kimsenin kul yapısı bi makına için alçaldığı yada bilmenme altına yattığı felan yok bu cümlelerede gerek yok..Zira ben bu forumda da o derece seviyesiz bir insan görmedim.Seviyeli yorumlarınızı elbette yapın ama deniz beyde bende tartıştık konuyu usulünce kapattık bi konu varsa özelimizden dvm ederiz.Forumda bu saatte kimseyi rahatsız etmeye gerek yok.Yanlış anlama veya değil uzatmayıda gereksiz buluyorum .Evet ben bi grand seiko aldım dert olmasın hayırlı olsun

yarın deniz beyde alabilir buda kimseyi alakadar etmez sıkışır alırım sıkışmam alırım,pazarlık yaparım isteyen verir isteyen vermez, 5 ay önce 30 bine saat aldım ,yine alıcam ,canım ister 3 ay sonra 60 binede alırım.Şirket sahibiyim Ticaret yapıyorum batarım da çıkarımda,Yarın hiçbişeyimde kalmıyabilir Benim özelim kimseyi ilgilendirmez..Saat hobiside parayla ölçülebilir bişey değil ben 300 tlik casio saatımıde severek takıyorum[emoji4]Bu kadar uzatılmasındanda oldukça rahatsızım Deniz bey dahil kimseyi kırma niyetinde değilim bilmeden kırdıysamda tekrar özür diliyorum ve bunun üzerine dahada temcit pilavı gibi uzatmanın bir alemi olmadığını düşünüyorum .Lütfen konuyu kapatalım buda son yazım olsun.İyi geceler
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi