TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Güzel forumumuzda saat satışları

Tüm Genel Saat Konuları Üzerine Paylaşımlar
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Güzel forumumuzda saat satışları

Mesaj MehmetKaratürk » 18 Ara 2018, 23:21

Ortam hiç gerilmesin arkadaşlar şu kadarını söylemek istiyorum ki hayat kimi zaman insanların niyeti ile yaptıkları arasında hiç bir bağ olmadan ayrı bir şekilde anlaşılıyor olabilmesi ile karşımıza böyle nahoş durumlar ortaya çıkarabiliyor ne tarafından tutsanız elinizde kalmış gibi gözüken olaylar farklı anlamlar taşıyabiliyor sizin gibi değerli forum üyelerinin böyle tartışması üzücü olabiliyor
Nacizane düşüncem ve isteğim birbirinizi dünya malı için üzmemenizdir :thumbup:
Olmadı diye üzüldüğün dua'ya, gün gelir sevinirsin
Kullanıcı avatarı
MehmetKaratürk

Mesaj ÜmitYüksel » 18 Ara 2018, 23:58

Vallla arkadaşlar herşey her an olabilir.Bakın daha bugün umut beyle akşam 7-8 gibi konuştuş.Çok zengin veya gelirim abartı değil ama haddimi bildiğim bir dönemdeyim ve akıyorum ne konuyorum.Bugüne kadar kafama taktığım veya heves ettiğim herşeyi aldım (Lamborghini huracan hariç) .Ama şu 3-5 aydır hakikaten gelirim iyi olduğu halde para akışı kesildiği için tüm zevklerimden fedakarlık yaptım.Ne hoşuma giden bir saat için kendimi alçalttım nede elimdeki saatlerimi "Alah muhafaza" elden çıkarttım.Tok satıcı veya ölü alıcıdan hoşlanmadım.Hayatımda bir kere ölü alıcılık yaptım .Oda ihtiyacım olmadı halde bir ürüne sırf heves ettiğim için talip oldum .Teklifimi yaptım ve bekledim 1 ay sonra 3/1 fiyatına sahip oldum.1-2 kere başka bir forumda durumuna acdıığım içim hibe ettiğim veya 3/1 fiyatına takasa girdim ürünler oldu .Takas yaptığım kişi iyi niyetimi suistimal etti.

Şahsi görüşümdür ;Saat zevk meselesidir evet ama imkanın yoksa ya talip olma yada alma .Ben yemeyeceğim bilmen ne altına girmem.O saat kolumda olacağına takmam daha iyi.Bugüne kadar bir tane saat satmadım,ama almayacağım veya alamayacağım saatede talip olmadım.
Kullanıcı avatarı
ÜmitYüksel

Mesaj gozdentunay » 19 Ara 2018, 00:58

Arkadaşlar kimsenin kul yapısı bi makına için alçaldığı yada bilmenme altına yattığı felan yok bu cümlelerede gerek yok..Zira ben bu forumda da o derece seviyesiz bir insan görmedim.Seviyeli yorumlarınızı elbette yapın ama deniz beyde bende tartıştık konuyu usulünce kapattık bi konu varsa özelimizden dvm ederiz.Forumda bu saatte kimseyi rahatsız etmeye gerek yok.Yanlış anlama veya değil uzatmayıda gereksiz buluyorum .Evet ben bi grand seiko aldım dert olmasın hayırlı olsun :) yarın deniz beyde alabilir buda kimseyi alakadar etmez sıkışır alırım sıkışmam alırım,pazarlık yaparım isteyen verir isteyen vermez, 5 ay önce 30 bine saat aldım ,yine alıcam ,canım ister 3 ay sonra 60 binede alırım.Şirket sahibiyim Ticaret yapıyorum batarım da çıkarımda,Yarın hiçbişeyimde kalmıyabilir Benim özelim kimseyi ilgilendirmez..Saat hobiside parayla ölçülebilir bişey değil ben 300 tlik casio saatımıde severek takıyorum[emoji4]Bu kadar uzatılmasındanda oldukça rahatsızım Deniz bey dahil kimseyi kırma niyetinde değilim bilmeden kırdıysamda tekrar özür diliyorum ve bunun üzerine dahada temcit pilavı gibi uzatmanın bir alemi olmadığını düşünüyorum .Lütfen konuyu kapatalım buda son yazım olsun.İyi geceler

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Kullanıcı avatarı
gozdentunay

Mesaj Ufkynl » 19 Ara 2018, 12:24

Hepimiz hem alıcı hem saticiyiz. Bu pencereden bakarak diyorum ki saat var 100 tl yi ararsın saat var 1000 tl ye dönüp bakmazsın. Şu an masamda bir kutu var kargocu gelince yeni sahibine yola çıkacak. Aldığım fiyatın 3de1 fiyatına veriyorum. Alan adam isterse 2 katına satsın dönüp bakmam benden cıkmış.
Yanlız forumdan saat almaya korkar olduk bu başlık yüzünden. Etik deniliyor kişilerle olan muhabbetler ortaya dökülüyor. Gerçek etik bu değil:P
Kullanıcı avatarı
Ufkynl

Mesaj copycat » 20 Ara 2018, 18:04

forumda satılan bir saatin fotoğrafları ile dolandırıcılar yine ilan açmışlar. uyarmak istedim.

https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci- ... 0730/detay
Kullanıcı avatarı
copycat

Mesaj copycat » 03 Oca 2019, 13:17

aynı dolandırıcı yine sahibinden'de ilan açmış.

taktiği çok basit. farklı illerin küçük ilçelerinden adres gösteriyor ve elden satış tercihimdir diyor. böylelikle yeri yurdu belli gibi güven sağlıyor. ama sattığı fiyat piyasanın yarısından az. bu sebepten aşırı ucuza alma hevesine kapılıp eft yapanları dolandırıyor. işin üzücü tarafı forum kullanıcılarının tsf edition saatlerini kullanması.

ilanı şikayet ederek acizane görevimi yaptım.

https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-saat-kol-saati-oris-aquis-date-tsf-limited-edition-acil-satilik-642317644/detay
Kullanıcı avatarı
copycat

Mesaj Umutt » 03 Oca 2019, 14:30

Elden teslim alırım dersen kabul ediyor ve son ana kadar oyalıyor arkadaşlar, zaten ben de elden teslim etmek istiyorum diyor. Amacı güven kazanıp, uzaktan ticarete ikna etmek. Aman diyeyim. Tanıdığım esnaf bir arkadaşı çok kötü oyalamış, çocuk şehir dışından gitmiş Artvin’e, son ana kadar saatlerce bekletmiş sonrada ben gelemiyorum deyip iban göndermiş. Aman diyeyim kimse bulaşmasın, kanmasın.
Kullanıcı avatarı
Umutt

Mesaj görkemk » 03 Oca 2019, 15:53

aslında yurtdışı satışlarda gördüğüm bir sey var satıcılar bir kağıda isim soyisim tarih yazıp sattıkları saatin yanına koyarak bir foto çekiyorlar

bu tarz bir foto yollamalarını isterseniz bir nevi güvence olabilir

ama adamın elinde orjinal saat varsa ve yine sizi dolandırmak istiyorsa bir güvence sağlamıyor tabi
Kullanıcı avatarı
görkemk

ÖncekiSonraki

Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Bazbey, ErsinGS, macada, ofis ve 190 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners