Bu kadar y羹kselmeye gerek var m覺 arkadalar?
Kald覺 ki konunun ba覺ndan beri yanl覺 anla覺ld覺覺n覺 kan覺s覺nday覺m, say覺n Cbmad in de ne T羹rkiye kavram覺 ile ne de T羹rk bayra覺 ile ilgili 繹znel bir rahats覺zl覺覺 olduunu kesinlikle d羹羹nm羹yorum.
Ben s繹yleminden, T羹rk bayra覺 ya da T羹rkiye ifadelerini, saat 羹zerinde kullanabilmek i癟in mant覺ksal bir altyap覺 arad覺覺n覺 anlad覺m. Bunu s繹ylerken, bir taraftan da milli kavramlar覺, deerleri geliig羹zel kullanan toplumsal ezbere bir reddiye yapm覺, kat覺l覺r覺z kat覺lmay覺z onun d羹羹ncesidir. Konuulur tart覺覺l覺r bunun 羹zerinden ortak bir team羹l oluur zaten.
Benim a癟覺mdan ahsen, saatin 羹zerinde bayrak olmas覺, kat覺l覺m ya da nakat覺l覺m i癟in referans olmaz. Bununla birlikte b繹yle bir milliletirmenin, tarihsel bir at覺f覺 olsa, daha 覺k olurdu diye de d羹羹n羹yorum.