mostwanted yazdı:telefon galaxy j7.fotoğrafları gören saati almaktan vazeçerama ilk fırsatta yaparım.sonradan almayı düşünen olursa faydam olsun.3 sn otomatik bir saat için fena değil gibi umarım yanılmıyorumdur.pilli timex saatim günde 6 sn geri kalıyor ona göre bu daha iyi
Xhantos yazdı:Son bir kez daha hayırlı olsun diyeyim. Bezeli benim beğendiğim tür olsa sizden önce kapardım saati
Sapma zemberekteki güç miktarına göre değişir, daha az sapma yapan mekanizmaların bir özelliği kendi güç durumlarından bağımsız daha stabil güç verebilen zemberek ('yay' yani, şu zemberek kelimesine alışamadım bir türlü) kullanmaları, onun da esas itibarıyla malzemesi farklı oluyor.
Paylaşımı düzenleyince eğer bağlantıları yeniden yazmazsanız kısalıyor ve kaydedince çalışmaz oluyor, aklınızda bulunsun.
Ben çelik kordon kullanamıyorum ağır geliyor, neredeyse tüm saatlerimde silikon kayış kullanıyorum, bir tanesi titanyum ama çok da bilek yüzü görmüyor. Bir noktadan sonra olay zevk meselesi. Öte yandan bazı saatlerin çelik kordonları bizim bileğimizdeki saatin tavsiye edilen satış fiyatının 2 katına satılabiliyor, o da ayrı...
mostwanted yazdı:...çelik doğal olarak daha ağır olduğu için luglara fazla baskı yapacak.bu da uzun vadede sorun yaratır mı?
Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion
Bu forumu gezen kullanıcılar: Bing [Bot], Google [Bot] ve 127 misafir
|