TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Seiko Srpc33k

Tüm Genel Saat Konuları Üzerine Paylaşımlar
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Seiko Srpc33k

Mesaj mostwanted » 24 Tem 2019, 12:56

telefon galaxy j7.fotoğrafları gören saati almaktan vazeçer :) ama ilk fırsatta yaparım.sonradan almayı düşünen olursa faydam olsun.3 sn otomatik bir saat için fena değil gibi umarım yanılmıyorumdur.pilli timex saatim günde 6 sn geri kalıyor ona göre bu daha iyi
Kullanıcı avatarı
mostwanted

Mesaj dogodenizli » 24 Tem 2019, 14:19

1 dakikanın üzerine çıkmadıkça iyidir hocam. Gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz
Kullanıcı avatarı
dogodenizli

Mesaj mostwanted » 24 Tem 2019, 14:55

güç rezervini deniyorum inşallah iyi bir sonuç çıkar
Kullanıcı avatarı
mostwanted

Mesaj Xhantos » 24 Tem 2019, 16:01

mostwanted yazdı:telefon galaxy j7.fotoğrafları gören saati almaktan vazeçer :) ama ilk fırsatta yaparım.sonradan almayı düşünen olursa faydam olsun.3 sn otomatik bir saat için fena değil gibi umarım yanılmıyorumdur.pilli timex saatim günde 6 sn geri kalıyor ona göre bu daha iyi

Ne diyorsunuz, 3 saniye süper bir değer! Sapmaya haftalık bakmanız lazım (ya da timegrapher cihazı vaya benzeriyle ölçmeniz lazım), günlük yanıltıcı olur. Kullanıma göre de sapma değişir. 25 saniyeye kadar ileri geri olabilir, genel olarak ve bu saat için gayet makbul değerdir, az fazlası olsa da kafaya takmamak lazım.
Kullanıcı avatarı
Xhantos

Mesaj mostwanted » 25 Tem 2019, 14:00

güç rezervi 44 saat civarı çıktı.gücün sonlarına doğru sapma biraz artıyor sanırım.sonuç alı verişi onayladım saat artık benim :) yeşil oluşu ayrı bir hava katıyor.almayı düşünenlere kesinlikle tavsiye edebileceğim bir saat.aliexpressten çelik kordon almayı düşünüyorum.renk uyumu tutarsa gayet güzel olacağa benziyor

https://tr.aliexpress.com/item/32789695 ... lsrc=aw.ds
En son mostwanted tarafından 25 Tem 2019, 14:58 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Kullanıcı avatarı
mostwanted

Mesaj Xhantos » 25 Tem 2019, 14:40

Son bir kez daha hayırlı olsun diyeyim. Bezeli benim beğendiğim tür olsa sizden önce kapardım saati :)

Sapma zemberekteki güç miktarına göre değişir, daha az sapma yapan mekanizmaların bir özelliği kendi güç durumlarından bağımsız daha stabil güç verebilen zemberek ('yay' yani, şu zemberek kelimesine alışamadım bir türlü :) ) kullanmaları, onun da esas itibarıyla malzemesi farklı oluyor.

Paylaşımı düzenleyince eğer bağlantıları yeniden yazmazsanız kısalıyor ve kaydedince çalışmaz oluyor, aklınızda bulunsun.

Ben çelik kordon kullanamıyorum ağır geliyor, neredeyse tüm saatlerimde silikon kayış kullanıyorum, bir tanesi titanyum ama çok da bilek yüzü görmüyor. Bir noktadan sonra olay zevk meselesi. Öte yandan bazı saatlerin çelik kordonları bizim bileğimizdeki saatin tavsiye edilen satış fiyatının 2 katına satılabiliyor, o da ayrı...
Kullanıcı avatarı
Xhantos

Mesaj mostwanted » 25 Tem 2019, 15:04

Xhantos yazdı:Son bir kez daha hayırlı olsun diyeyim. Bezeli benim beğendiğim tür olsa sizden önce kapardım saati :)

Sapma zemberekteki güç miktarına göre değişir, daha az sapma yapan mekanizmaların bir özelliği kendi güç durumlarından bağımsız daha stabil güç verebilen zemberek ('yay' yani, şu zemberek kelimesine alışamadım bir türlü :) ) kullanmaları, onun da esas itibarıyla malzemesi farklı oluyor.

Paylaşımı düzenleyince eğer bağlantıları yeniden yazmazsanız kısalıyor ve kaydedince çalışmaz oluyor, aklınızda bulunsun.

Ben çelik kordon kullanamıyorum ağır geliyor, neredeyse tüm saatlerimde silikon kayış kullanıyorum, bir tanesi titanyum ama çok da bilek yüzü görmüyor. Bir noktadan sonra olay zevk meselesi. Öte yandan bazı saatlerin çelik kordonları bizim bileğimizdeki saatin tavsiye edilen satış fiyatının 2 katına satılabiliyor, o da ayrı...

uyarınız için çok teşekkürler.yeniden düzenledim.bezelin saat içinde olması saate daha kibar bir hava katıyor.şu pusula bezeli için galiba ayrı bir başlık açmam gerekecek.bu konuda dikkat çekmedi.saat nato kayışı ile satılıyor çelik olsa fiyatı artar ve kafama şu takıldı.çelik doğal olarak daha ağır olduğu için luglara fazla baskı yapacak.bu da uzun vadede sorun yaratır mı?
Kullanıcı avatarı
mostwanted

Mesaj Xhantos » 25 Tem 2019, 19:01

mostwanted yazdı:...çelik doğal olarak daha ağır olduğu için luglara fazla baskı yapacak.bu da uzun vadede sorun yaratır mı?

Bu konuda bilgim yok, ince (çapı küçük) 'bar'ların ileride sorun oluşturabileceğini okumuştum bir yerde ama yanlış bile anlamış olabilirim :)
Kullanıcı avatarı
Xhantos

ÖncekiSonraki

• Similar topics
    Cevaplar
    Görüntüleme
    Yazar

Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Bing [Bot] ve 125 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners