TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Armani AR4604 Meccanico Durma Sorunu

Saat Tamiri Ustaları, Ekipmanları, Servis Ve Bakım Merkezlerinden Bilgiler
Forum kuralları
Sayın Üyelerimiz, Saat Servis Merkezi bölümümüzde saat tamiri ve servisi konularındaki sorularınızı saat ustalarına sorabilirsiniz. Ustalar ve merkezler tarafından verilecek tavsiye ve yardımlar gönüllülük prensibi neticesinde yapılmaktadır. Forumumuza üye olan ustalar veya saat tamir merkezlerinin yardım zorunluluğu bulunmamaktadır, sorularınızı sorarken bu durumu dikkate almanızı rica ederiz.

TSF

Re: Armani AR4604 Meccanico - Durma Sorunu

Mesaj Emre » 20 Mar 2011, 03:28

Dalga mi geciyo bunlar ya, 24 saat kolda takili kalan saatle akulu araba sarj edilir. Sakayla karisik bence 24 saat beklemeden direk Saat ve Saat ile irtibata gecin, yok bekleyecegim diyosaniz da hic degilse saati kolunuzdan cikarin.

Demek ki Armani Meccanico'larda bu sabah bu saati takayim olayi olmayacak :)
T S F = P A Y L A Ş I M
Kullanıcı avatarı
Emre
Editor

Mesaj bengisaat » 20 Mar 2011, 23:00

İlk şarjının uzun sürmesi görülen bir durum.Sıfır aldığınız telefonlardada kullanıcıya şarjı bittikten sonra ilk şarjında batarya doldu yazsa bile 12 saat kadar şarjdan çıkarmamalarını tenbihleriz.

Ancak bu durum yani saatin çalışmaması normal değil batarya ile ilgili öenek vereyim:
Bazan telefonunuzun şarjı biter ve telefonunu power butonuna basınca hiç tepki vermez şarja taktığınız zaman yarım saat hatta bir kaç saat sonra şarj oluyor yazmaya başlar ,bu bataryanın tamamen boşaldığına işarettir ,bazan hiç tepki vermez yani şarj hiç başlamaz buda bataryanın bozulduğunu gösterir ve bataryayı değiştirmeniz gerekir.

Armaninin dediğine göre şu anda saatiniz normal olarak çalışmaya başlaması gerekiyor ki ben pek mantıklı bulmadığımı söylemeliyim .
Muhtemelen saatiniz servise gidecek ve ya bataryası yada şarj devreleri değişecek .
facebook.com/saatatolyesi/
Kullanıcı avatarı
bengisaat

Mesaj barisurhan » 01 Ağu 2011, 21:05

Herkese tekrar merhaba,

En son 20 Mart'ta bir giriş yapılmıştı ve sonrasında, bugüne kadar, sessiz kalmak zorunda kaldım çünkü maalesef Saat & Saat bugün itibariyle "bu saati yapamıyoruz" diyerek aldığım yerden yani ABD'den değiştirmemi söyledi.

İnanılması güç bu 4 aylık süre içerisinde saat birkaç kez gitti, geldi ancak saatin çalışması düzelmesine rağmen yelkovan'daki gevşeklik bir türlü giderilemedi. Şöyle ki: belirttiklerine göre iç aksamı değiştirmişler ancak bu seride (yani gövde rengi soluk sarı olanlarmış bunlar) sürekli bir sorun varmış ve bu yüzden yapılamıyormuş. Tabi burada anlayamadığım en önemli sorun, çalışmayan saati verdiğimde iç aksamını değiştirerek çalışır hale getirebiliyorlar ancak akrep'teki gevşekliği bir türlü düzeltemiyorlar.

Sorun şu: Saati hafifçe sağa doğru ittiğinizde yelkovan 2dk ileriye gidiyor, sonra geri ittiğinizde geri geliyor. Normal hareketinde bir sorun yok yalnız 2dk'lık bir gevşekliği var. Örneğin 12:00'da elinizle sağa doğru sallarsanız 12:02'yi gösteriyor, eğer geri iterseniz tekrar 12:00'ı gösteriyor...

Tabi bu durumu sizinle paylaşmamın sebebi hem Armani'nin kalitesizliği konusundaki deneyimimi paylaşmak, hem de Saat & Saat'in ancak 4 ay sonunda "biz bu işi yapamıyoruz" diyecek kadar laubali olduğundan sizleri haberdar etmek. Allah kimseyi bunlara düşürmesin; aman diyeyim!
Olayın uluslararası boyutu da tam bir facia. Armani ABD'ye e-posta attığımda aldığım cevap ise "yetkili, Saat & Saat" şeklindeydi. Şimdi tekrar attım, yapamadılar, bu ne rezalet, 4 ay önce aldım saati ve henüz kullanamadım bile diye ama ses veren yok...

Umuyorum Saat & Saat bu hafta içinde "biz bunu yapamıyoruz" yazılı İngilizce bir belgeyi tarafıma verecek de, ben de ABD'den paramı iade alacağım.

Saat hoşuma gitti ama bir başka saatçiye açtırmaktan da korkmuyor değilim. Açıldıktan sonra çıkacak herhangi bir hasarda Saat & Saat'in dört başı mamur garantisinden de mahrum kalmak var işin ucunda.

Kıssadan hisse, gömlekçiden-kotçudan saatçi olmazmış. Bunu öğrenmiş olduk :- )
Kullanıcı avatarı
barisurhan

Mesaj drk » 01 Ağu 2011, 23:38

Geçmiş olsun, umarım paranızın tamamını kısa sürede geri alırsınız. Son cümleniz ise herşeyi özetliyor, bu düşüncenize sonuna kadar katılıyorum.
Kullanıcı avatarı
drk

Mesaj herofb » 02 Ağu 2011, 08:42

geçmiş olsun ,

son cümle gerçekten herşeyi özetlemiş
Kullanıcı avatarı
herofb

Mesaj razz » 02 Ağu 2011, 10:06

Ben de bir '' musibet bin nasihattan iyidir '' diyerek geçmiş olsun dileklerimi ileteyim..
" The difference between men and boyZ is the price of their toyZ "
Kullanıcı avatarı
razz

Re: Armani AR4604 Meccanico Durma Sorunu

Mesaj Ert » 18 Ara 2012, 02:56

Herkez mekanik saat yapayım bende derse sonuç bu oluyor işte . Geçmiş olsun saatiniz tamire gidicek gibi görünüyor dönüşündede performans ne olur bilinmez , bazı yetkili swiss saatlerin bile servislerinden dönen saatlerde bile performans alamıyorsunuz. Tabi alt guruptan bahsediyorum , saat gider rezerv çalışmaz tekrar gider tepe S çizer vs. Yaşadık bunları umarım saat ve saat gerekli desteği gösterebilir.
AHM
Kullanıcı avatarı
Ert

Önceki

Dön TSF Saat Servis Merkezi - Watch Service Centre

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 9 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners