Ellerinize saglik...
Onumuzdeki yil forumda bol miktarda Flagship ve Tuxedo Chrono gorecegiz muhtemelen.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Ufkynl yazdı:Eleştirilecek her noktayı eleştirmiş beğenebilecek her noktayı da beğenmişsiniz
Yine kusursuz bir inceleme. Teşekkür ederiz.
Longines bu kadar çok çeşit çıkarmamış olsa olduğu yerden çok çok daha yüksekte bir marka değerine ulaşırdı diye dusunuyorum.
SM-G930F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Althor yazdı:Geniş tanıtımınız için çok teşekkürler. Longines özellikle heritage serisi ile kendi fiyat segmentinde en çok beğendigim modelleri barındırıyor. Bu seneki yeni modelleri de çok beğenmiştim. Heritage serisi dışında spirit ile de bu fiyata çok güzel bir paket ortaya koymuşlar(özellikle de cosc sertifikalı mekanizma ile).
Mavi legend diver da bekliyordum fakat o bu yaz gelmeyecek anlaşılan(umarım eninde sonunda çıkartırlar).
SM-G973F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
afl yazdı:Longines çoktaan hakettiği yere anca şimdi ve yavaş yavaş geliyor. Çok detaylı ve güzel bir bilgilendirme olmuş. Ellerine sağlık.
Ground yazdı:Berkan süper inceleme olmuş, değerlendirmelerinde 40-42mm ayrımın hariç hepsine katılıyorum. Boyut konusu zaten kişisel tercih olduğu için sıkıntı yok [emoji23]
Bilgilendirmelerin ve incelemen için çok teşekkürler.
Zevkle okuyorum yazılarını
kiwi21 yazdı:Flagship, tuxedo ve bullseye favorilerim oldu. Orta segmenti Longines surklase etmis durumda.
Koskoca sirketin pazarlama departmani elbet dusunmuslerdir ancak bu kadar harika modeli piyasaya surup tum cephanelerini bi senede harcamasalardi keske...
gkarinca yazdı:Berkan abi harika bir paylasim olmus. Longines heritage serisinde bu kadar guzel modeli bir arada sunabilecek kadar koklu marka. Bu nedenden dolayi Longines benim gozumde her zaman yeri ayri olmustur [emoji1]
38,5 Bulleye modeline goz koymustum ama beyazi hakkinda elestirin frenledi. Kirik beyaz degilde cig ise olmamistir dedigin gibi. Bilek fotolarindan sonra Tuxedo radarima girdi
Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion
Bu forumu gezen kullanıcılar: Google [Bot], yus49 ve 183 misafir
|